Erik Lincar și detaliile care au făcut ca ”U” Cluj să nu câștige cu Unirea Slobozia. Ce nu s-a legat în jocul ardelenilor

Andrei PASCU 04 Apr. 2022, 10:30 Liga 2

Erik Lincar a fost dezamăgit de faptul că Universitatea Cluj nu a reușit să câștige nici al doilea meci din play-off-ul Ligii 2, cu Unirea Slobozia. Partida disputată în deplasare pentru ardeleni s-a terminat cu rezultat de egalitate, scor 2-2, iar Lincar a pus scorul și pe seama unor aspecte care nu au depins de echipa sa.

Pe lângă faptul că Universitatea Cluj a fost departe de jocul perfect, ”principalul” ardelenilor a scos în evidență faptul că nici terenul nu a fost cel mai bun, condițiile nefiind în concordanță cu stilul de joc gândit de el.

Erik Lincar: ”Astăzi am prestat un joc modest. Nu ne-a ajutat nici terenul, vântul. Nu ne-am adaptat”

Debutul de meci a fost pus de Lincar pe seama acestui aspect, chiar dacă, după cum a punctat, ”U” Cluj a reușit să revină apoi și să pună stăpânire de joc. Chiar a condus cu 2-1, însă în cele din urmă a fost egalată. Oricum, antrenorul ”studenților” e convins că toate echipele din play-off vor avea viață grea la Slobozia.

A spus că formația lui Adrian Mihalcea e greu de învins pe terenul propriu.

Astăzi am prestat un joc modest. Nu ne-a ajutat nici terenul, vântul. Nu ne-am adaptat. Mai ales primele 20 de minute chiar am fost foarte, foarte slabi. Pe parcurs am reușit să mai echilibrăm jocul. Am avut în repriza a doua acea reușită a lui Vali Alexandru de excepție. Știam de forța lor la fazele fixe și nu am reușit să anulăm acel corner din care a ieșit golul egalării.

E un teren dificil, unde, după cum spuneam, se câștigă foarte greu. Cred că Slobozia va fi tot timpul extrem de determinată. Joacă acasă. Se crează o atmosferă și ați văzut câtă lume a fost la meci.

Îmi pare rău că nu am reușit să marcăm și noi din faze fixe, că am făcut-o foarte bine anul acesta, în etapele care s-au scurs.

Noi am jucat două jocuri în deplasare. E un punct și e foarte important să jucăm mult mai bine acasă și să ne câștigăm punctele. Echipele sunt foarte bune, jocurile sunt echilibrate și totul ține de detalii”, a spus Erik Lincar după partida de la Slobozia, conform site-ului oficial al Universității Cluj.

  • Echipa utilizată de Lincar cu Unirea Slobozia: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu – I. Filip, Romario Pires (cpt.)(Haită 86′) – Tescan (Balgiu 67′), Ely Fernandes (Ribeiro 82′), Hofman – Val. Alexandru (Boiciuc 67′); Rezerve neutilizate: Aur. Păun – M. Ciobanu, Dobrescu, Remacle, Gugu;

Erik Lincar, analiza meciului următor, cu Steaua

Lincar a făcut și analiza jocului următor al echipei sale, de joi, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2, cu Steaua:

Jucăm acasă cu o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, care au jucat la Liga 1. Nu va fi un meci deloc ușor. Sperăm să fim impulsionați de public, mai ales că jucăm acasă și știm că lumea va veni în număr mare la meci. După cum spuneam, va fi important să obținem cele trei puncte. Jocurile de acasă sunt foarte importante”.

”U” Cluj, locul 3 în play-off-ul Ligii 2

”U” Cluj se află pe locul 3 în play-off, cu 44 de puncte, la trei lungimi de locul secund, FC Hermannstadt, și la șase de liderul Petrolul. Sub ardeleni se află Steaua, 41 de puncte, pe care, cum spuneam, o vor întâlni în meci direct joi, de la ora 19:30. Partida va fi în format live-text pe Liga2.ro.

În sezonul regular, în etapa a 14-a, Steaua – ”U” Cluj s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 1-0.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

Andrei PASCU 04 Apr. 2022, 10:30 Liga 2
Pe aceeași temă