Concordia a scăpat victoria în prelungiri la Târgu Jiu, după ce reușise să întoarcă scorul. Erik Lincar, dezamăgit: ”Nu-mi place un asemenea fotbal”

Mircea OGLINDOIU, Marius ANGHEL 08 Oct. 2023, 15:19 Liga 2
Concordia a scăpat victoria în prelungiri la Târgu Jiu, după ce reușise să întoarcă scorul. Erik Lincar, dezamăgit: ”Nu-mi place un asemenea fotbal”

Concordia Chiajna a obținut un punct dintr-o deplasare în care în acest sezon doar Ceahlăul a reușit să câștige, deși acolo au mai jucat și CFC Argeș (0-0), FK Miercurea Ciuc (1-1) și Corvinul (1-2), echipe cu pretenții în campionat. 2-2 s-a terminat jocul cu Viitorul Pandurii, disputat sâmbătă, la Târgu Jiu, în etapa a 9-a a Ligii 2.

Concordia a întors scorul la Târgu Jiu, dar a remizat cu Viitorul Pandurii

Gorjenii au deschis scorul în minutul 34, prin reușita lui Aziz Njifague, iar ilfovenii au egalat înainte de pauză, prin Adrian Bălan (42), care a transformat un penalty obținut tot de el în urma unui duel cu Jozic.

Concordia a preluat conducerea pe final, în minutul 81, când Rareș Lazăr l-a învins din 5 metri pe Geantă, însă Viitorul Pandurii a reușit egalarea în prelungiri, în minutul 90+2, în urma unei faze în care a avut penalty. Oncescu a parat lovitura lui Brînzan, dar Arian Mrsulja a fost pe fază și a trimis în plasă.

Pentru Viitorul Pandurii, care a acuzat arbitrajul prin antrenorul Călin Cojocaru, a fost a șasea remiză în acest sezon, în timp ce pentru Concordia a fost al treilea rezultat de egalitate, iar echipa lui Lincar nu reușește să se impună în fața unui adversar totuși modest și rămâne departe de locurile de calificare în play-off.

Erik Lincar, după egalul de la Târgu Jiu: ”Regret lipsa noastră de pragmatism. Ni se întâmplă deja în a doua deplasare când luăm gol pe final”

După joc, Erik Lincar a remarcat agresivitatea mai mare a adversarilor, a acuzat starea terenului stadionului din Târgu Jiu, dar s-a plâns și de faptul că echipa sa nu a reușit să fie pragmatică și a ajuns la două deplasări consecutive în care primește gol sau goluri pe final și scapă victoria.

”A fost o partidă de luptă, de determinare. Viitorul Pandurii a reușit, poate, pe undeva, să fie mult mai agresivă decât noi, dar și terenul este într-o stare precară, astfel că valorile se egalizează. Un meci de luptă… ce pot să spun! Nu-mi place un asemenea fotbal, dar trebuie să te adaptezi, fiecare echipă a încercat să joace minge lungă, pe deviere, mingea a doua. Cam asta s-a putut juca astăzi. Regret lipsa noastră de pragmatism. Ni se întâmplă deja în a doua deplasare când luăm gol pe final. În celălalt meci, la Reșița, am luat două goluri în ultimele minute, acum iar un penalty aiurea. O întâmplare, nici nu știi ce să zici. E clar o neglijență a jucătorului nostru. În rest, sunt dezamăgit de rezultat, pentru că și noi aveam mare nevoie de victorie și nu reușim să legăm două meciuri consecutive cu victorie”, a spus Erik Lincar după întâlnirea cu Viitorul Pandurii, meci după care Concordia și-a lăsat vestiarul plin de mizerie.

Concordia Chiajna în meciul cu Viitorul Pandurii: Oncescu – Corbu (Stănică 75′), Gab. Tamaș (cpt.), D. Ispas, Dumbravă – R. Lazăr – Torje (Codrea 46′), Tucaliuc (Al. D. Pop 90+4′), R. Moise (Al. Dulca 77′), Burcea (Ghimfuș 77′) – Ad. Bălan. Rezerve neutilizate: Ciontoș – Gerson, Iordan, Cocoș.

Concordia Chiajna, pe locul 9 în Liga 2 după nouă etape

cu 12 puncte acumulate în nouă etape, Concordia Chiajna ocupă locul 9 în clasament, în cădere o poziție față de runda trecută, fiind la egalitate cu Steaua și chiar Viitorul Pandurii, pe care, însă, le depășește la golaveraj, 16-9, față de 19-14, respectiv 10-10.

În etapa a 10-a, programată peste două săptămâni, Concordia joacă acasă cu Gloria buzău (locul 3, 18 puncte).

Momentan, Concordia este la doua două puncte în spatele ultimei clasate pe locurile calificabile în play-off. Ceahlăul ocupă locul 6, cu 14 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-dezastru-in-vestiar-dupa-partida-cu-viitorul-pandurii-19288053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-condus-si-a-egalat-concordia-chiajna-19288077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

Mircea OGLINDOIU, Marius ANGHEL 08 Oct. 2023, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă