Erik Lincar, analiza transferurilor făcute de ”U” Cluj și ultimele meciuri din sezonul regular: ”Am adus doar jucători din Liga 1, acest lucru sper să se vadă și pe teren”

Andrei PASCU 16 Feb. 2022, 07:49 Liga 2
Erik Lincar, analiza transferurilor făcute de ”U” Cluj și ultimele meciuri din sezonul regular: ”Am adus doar jucători din Liga 1, acest lucru sper să se vadă și pe teren”

Erik Lincar este mulțumit de campania de transferuri pe care Universitatea Cluj a făcut-o în această iarnă. De altfel, în Ardeal s-au făcut achiziții promițătoare în ceea ce privește îmbunătățirea lotului, fiind aduși fotbaliști care au avut precedentele experiențe în Liga 1.

Erik Lincar: ”Am reușit să aducem jucători de valoare, cu experiență”

Erik Lincar încearcă acum să omogenizeze lotul, mai ales că numărul celor veniți a fost și cantitativ, nu doar calitativ. Antrenorul trebuie să regleze detaliul până la prima rundă din Liga 2 din acest an, când Universitatea Cluj va juca o partidă foarte importantă, cu o viitoare rivală din play-off, Concordia Chiajna.

”Am reușit să aducem jucători de valoare, cu experiență. Cu siguranță stafful meu și cu jucătorii cei mai vechi vom încerca să-i integrăm cât mai repede. În momentele în care am jucat sper că au înțeles principiile de joc date și cred că până la meciul cu Chiajna lucrurile vor fi la cel mai înalt nivel.

Consider că am avut o campanie de achiziție bună și că cei care au venit au adus un plus echipei, am adus doar jucători de la Liga 1, iar acest lucru sper să se vadă și în teren prin rezultate”, a spus Erik Lincar, citat de ”U” Cluj.

Erik Lincar, despre cantonamentul din Turcia: ”În afară de rezultate pot spune că pregătirea din Antalya a fost una reușită”

Opt fotbaliști din Liga 1 au venit la ”U” Cluj, iar Lincar a remarcat și câțiva tineri pe care i-a luat în cantonamentul din Turcia. Speră ca în curând să îi promoveze la echipa mare.

În altă ordine de idei, antrenorul ”studenților”a făcut și o analiză a cantonamentului din Turcia:

”Din tinerii luați în cantonament am remarcat doi tineri interesanți, care pe viitor spune eu vor putea debuta la Liga 2, atunci când vom avea nevoie de soluțiile de Under, iar ei sunt 2004.

În afară de rezultate pot spune că pregătirea din Antalya a fost una reușită. Din păcate meciul cu Korona Kielce a fost pentru noi cu o echipă necunoscută, pe care nu am analizat-o și de aici proporțiile scorului. Am dat șanse tuturor și eu nici în acest moment nu m-am cristalizat pe un prim 11, de aceea până la ora jocului cu Chiajna trebuie să-mi formez o idee despre toată lumea.

Vin două amicale în care vom încerca mai multe situații pentru ca în partidele oficiale să găsim cele mai multe soluții.”

”U” Cluj mai are două amicale 

Revenită în România, Universitatea Cluj va mai organiza alte două meciuri de verificare, cu echipe din Liga 3, Minaur Baia Mare și Metalurgistul Cugir.

Universitatea Cluj reia anul chiar sub locul 2, care duce direct în Liga 1 la finalul play-off-ului. Ardelenii au 33 de puncte, fiind la două puncte de FC Hermannstadt și la nouă de Petrolul. Cu ploieștenii chiar au terminat anul 2021 ardelenii, dar au pierdut partida de pe ”Ilie Oană” cu scorul de 0-1.

Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și Dunărea Călărași sunt adversarele pe care le vor mai întâlni ”studenții” în 2022, în sezonul regular.

Conferința de presă în care au vorbit Erik Lincar și Gabriel Giurgiu:

https://www.youtube.com/watch?v=WqHq-q-sMD4

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-pluseaza-la-capitolul-achizitii-din-liga-1-cu-ioan-filip-revenit-la-echipa-dupa-despartirea-cu-scandal-de-gaz-metan-19219546

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-de-la-u-cluj-trece-la-concordia-chiajna-in-acest-inceput-de-an-nicolae-pirvulescu-va-incerca-promovarea-in-liga-1-cu-ilfovenii-dupa-trei-ratari-cu-ardelenii-19219391

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-novac-ramane-in-lupta-pentru-promovare-dupa-despartirea-de-u-cluj-dar-nu-in-liga-2-ci-in-liga-3-mijlocasul-de-34-de-ani-a-inceput-antrenamentele-19219090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ce-se-intampla-cu-u-cluj-a-pierdut-inexplicabil-ultimul-amical-din-antalya-dupa-ce-a-condus-cu-2-0-la-pauza-19219064

Andrei PASCU 16 Feb. 2022, 07:49 Liga 2
Pe aceeași temă