Erik Lincar, primele achiziții la Concordia Chiajna. Antrenorul a convins jucători cu experiență, dar negociază și cu alte nume sonore: ”În unele situații, pretențiile sunt exagerate pentru Liga 2, dar suntem obișnuiți”

Andrei PASCU 19 Jun. 2023, 18:37 Liga 2
Erik Lincar, primele achiziții la Concordia Chiajna. Antrenorul a convins jucători cu experiență, dar negociază și cu alte nume sonore: ”În unele situații, pretențiile sunt exagerate pentru Liga 2, dar suntem obișnuiți”

Erik Lincar conturează lotul de jucători cu care va încerca să îndeplinească, în sfârșit, obiectivul atât de mult dorit de Concordia Chiajna în ultimele sezoane, promovarea în SuperLiga României. Antrenorul a reușit, deja, să convingă câțiva jucători să vină la gruparea ilfoveană.

Erik Lincar a convins câțiva jucători să vină la Concordia Chiajna

După cum Liga2.ro a anunțat încă de zilele trecute, Lincar a acceptat provocarea de la Concordia Chiajna, chiar dacă lotul a suferit schimbări importante după sezonul trecut, fiind consemnate multe plecări. Acum, după cum a declarat chiar antrenorul, s-a ajuns la acorduri cu câțiva jucători cu experiență, dar urmează să vină și alții.

Încă se poartă negocieri și cu alte nume, iar în perioada următoare se va ajunge sau nu la acord cu ei. Din câte se pare, anumiți jucători forțează și cer salarii foarte mari, peste media Ligii 2, probabil pentru că sunt doriți și de alte formații.

Concordia Chiajna, cantonament în Brașov

Concordia Chiajna va merge, și de această dată, pe varianta fotbaliștilor cu nume, cu experiență, așa cum a procedat în ultimele sezoane. Până acum, s-a ajuns la înțelegere cu patru-cinci jucători, urmând ca echipa să facă publice numele lor în curând.

Erik Lincar s-a decis și în privința stagiului de pregătire în mare măsură, urmând ca trupa din Chiajna să plece într-un cantonament montan, în Brașov.

Am stabilit câteva detalii, vom merge în cantonament la Brașov, am reușit să perfectăm câteva transferuri și mergem cu speranță și dorință de afirmare în următorul sezon de Liga 2.

Am ales Concordia pentru infrastructura pe care o are, are un gazon perfect, sunt lucruri care pentru mine contează mult. E important să facem transferuri de jucători cu experiență, care vor să revină în Liga 1.

Nu va fi ușor, sunt echipe care s-au întărit, care vor să promoveze. De aceea, spun că trebuie să fim foarte atenți, modești, precauți, să ne facem foarte bine temele.

Ne-am înțeles deja cu patru-cinci jucători, mai discutăm și cu alții, care pot veni în anumite condiții financiare. În unele situații, pretențiile sunt exagerate pentru Liga 2, dar suntem obișnuiți, concurența e mare, poate unele echipe au bugete nelimitate. Dar banii nu aduc fericirea, au fost cazuri în care s-a investit foarte mult și nu s-a îndeplinit obiectivul”, a spus Erik Lincar la Sport Total FM.

Concordia Chiajna, sezon trecut sub așteptări în Liga 2

Referitor la stagiunea trecută de Liga 2, Concordia Chiajna a terminat play-out-ul cu trei victorii, o remiză și două eșecuri, fiind pe locul 2 în Grupa B. A finalizat întrecerea la cinci puncte de locul 1, FC Brașov. Ilfovenii au acumulat 39 de puncte, iar formația pregătită de Dan Alexa a finalizat grupa pentru evitarea retrogradării cu 44 de puncte.

În anul fotbalistic de divizie secundă care va debuta la 5 august, Concordia Chiajna va ataca din nou promovarea în SuperLigă. Speră ca în această vară să nimerească, în sfârșit, varianta câștigătoare. Lotul pentru stagiunea care vine, în care va fi atacată promovarea din nou, va fi conturat de Erik Lincar, care deja a reușit să convingă câțiva jucători să vină.

Foto principal: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-despre-planurile-echipei-cs-tunari-19275449

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-reunit-dan-alexa-trage-un-semnal-de-alarma-discutia-e-simpla-ce-solicita-antrenorul-si-cum-comenteaza-posibila-plecare-a-presedintelui-mitran-19275431

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-isi-va-disputa-intr-o-alta-localitate-meciurile-de-acasa-din-liga-2-ne-am-mai-atins-un-obiectiv-acela-de-a-nu-pleca-din-judet-19275424

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sforarul-vasile-dincu-muta-din-nou-cu-talent-in-fotbalul-romanesc-tridentul-bogdan-lobont-eduard-stancioiu-andrei-cordos-are-sanse-mari-sa-fie-instalat-la-una-dintre-retrogradat-19275415

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-a-pierdut-si-capitanul-ariel-lopez-nu-a-putut-promova-cu-trupa-din-crang-insa-a-semnat-cu-o-echipa-din-superliga-19275409

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Jun. 2023, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă