Emil Boc, în al nouălea cer după ce ”U” Cluj a învins Dinamo în manșa tur a barajului pentru Liga 1. Primarul Clujului, mesaj-răspuns față de bannerul afișat de jucătorii lui Lincar

Marius ANGHEL 22 May. 2022, 01:16 Liga 2
Emil Boc, în al nouălea cer după ce ”U” Cluj a învins Dinamo în manșa tur a barajului pentru Liga 1. Primarul Clujului, mesaj-răspuns față de bannerul afișat de jucătorii lui Lincar

”U” Cluj este cu un picior în prima ligă după ce a învins cu 2-0 Dinamo, pe Cluj Arena, în manșa tur a barajului de promovare/menținere în Liga 1. Golurile marcate de Martin Remacle (14′) și Alexandru Boiciuc (83′) au declanșat isterie pe stadion, unde pentru a doua oară în acest sezon au fost peste 20 de mii de spectatori.

În tribună a fost prezent și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, conducătorul instituției care este membru fondator al actualului proiect Universitatea Cluj, alături de Universitatea Babeș-Bolyai, și care dă președintele clubului, pe Radu Constantea.

Emil Boc a felicitat pe toată lumea după ce ”U” Cluj a învins Dinamo în manșa tur a barajului pentru Liga 1

Fostul premier, suporter declarat al echipei de pe Cluj Arena, a fost impresionat de rezultat și atmosfera din tribună și a reacționat pe pagina sa de Facebook la puțin timp după încheierea meciului. Boc a postat și un filmuleț cu momentul în care arbitrul a pus punct final partidei, iar jucătorii Universității au celebrat succesul.

”Victorie de senzație a FC Universitatea Cluj în meciul de fotbal cu Dinamo! „U” Cluj – Dinamo 2-0!!
Bravooo băieți, Bravoo Galeriei „U”, Bravoo tututor celor care au susținut echipa, din tribuna sau din afara ei!!
Felicit „U”, dincolo de rezultat, pentru SPIRITUL „U” , de dăruire și sacrificiu pe teren pentru Simbolul „U”!
Băieți, Clujul este întotdeauna cu „U”! Cu spiritul de lupta de azi și cu mentalitate de învingători, putem reuși și în „infernul” din meciul următor de la București!
„U”, suntem mândri de voi!!
TOȚI PENTRU „U”, „U” PENTRU TOȚI”!!
PS: Felicitări galeriei „U” pentru atmosfera incendiară de susținere a echipei noastre și, de asemenea, respect galeriei Dinamo pentru fair-play!”, a fost mesajul lui Emil Boc, cel care în urmă cu câteva zile felicita și marea rivală, CFR Cluj, pentru câștigarea pentru a cincea oară la rând a titlului de campioană.

  • Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, nu a avut nicio reacție după această victorie. Tișe este cel care după ce CFR câștiga weekendul trecut campionatul propunea o dezbatere publică în care să se decidă dacă n-ar fi mai bine ca întreaga comunicate clujeană să o susțină pe CFR Cluj, vorbim, halucinant, despre câștigarea Champions League.

Boc, mesaj-răspuns pentru jucătorii Universității Cluj: ”Băieți, Clujul este întotdeauna cu „U”!”

După cum se poate observa în mesajul primarului, acesta a avut și un răspuns pentru jucătorii Universității, care la începutul meciului cu Dinamo au pătruns pe teren cu un banner pe care era scris: ”Cluj, doar în alb și negru!”, o replică pentru Alin Tișe.

”Băieți, Clujul este întotdeauna cu „U”!”, a transmis Emil Boc.

”Cu simbolul pus pe piept, vrem un meci jucat pe drept, luptă dreaptă să purtați, astăzi viața să v-o dați”, a fost mesajul întins pe jumătate din Tribuna a II-a a stadionului de către suporterii Universității Cluj, pe toată durata jocului cu Dinamo.

Manșa retur a barajului de promovare/menținere în Liga 1 dintre Dinamo și ”U” Cluj va avea loc peste o săptămână, la București, pe stadionul Dinamo, duminică, de la ora 21:00.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

Marius ANGHEL 22 May. 2022, 01:16 Liga 2
Pe aceeași temă