Egalul cu Astra a agitat apele la Steaua. Fanii le-au cerut socoteală jucătorilor: ”Vă e frică! Jucați mai cu viață!”. Remus Chipirliu, dialog cu suporterii

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2021, 13:57 Liga 2

În primele 10 etape ale Ligii a 2-a, Steaua a înregistrat șase victorii, trei egaluri și un eșec. Dintre pașii greșiți, trei rezultate au fost bifate contra unor echipe în fața cărora pornea în mod evident cu prima șansă: Unirea Dej (scor 1-2), CS Comunal Șelimbăr (0-0) și Astra (1-1).

Fanii Stelei s-au supărat pe jucătorii lui Daniel Oprița: ”Vă e frică! Jucați mai cu viață!”

Egalul cu Astra a fost înregistrat în runda a 10-a. Partida s-a disputat în Ghencea, pe o vreme nu tocmai prietenoasă, iar fanii veniți în tribune au amendat evoluția echipei lui Daniel Oprița. Modul în care au tratat anumite momente, dar și scorul final, i-a nemulțumit vizibil pe susținătorii Stelei, care le-au cerut jucătorilor să aibă mai multă dăruire, conform sport.ro.

Dialog între Remus Chipirliu și fani:

  • Fan: ”Vă e frică! Jucați mai cu viață! Voi jucați cu frică
  • Chipirliu: Păi nu ne-am dorit să jucăm azi?
  • Fan: ”N-a zis nimeni că n-ai jucat, dar noi vă cerem să jucați mai cu viață!”

Daniel Oprița a scos și el în evidență relaxarea din jocul Stelei 

Suporterii au semnalat un aspect pe care l-a scos în evidență și antrenorul Daniel Oprița, după partida cu Astra. A declarat că ar fi vrut mai multă dăruire din partea elevilor săi, despre care a spus că are impresia că nu sunt mereu concentrați la cote maxime.

”(…) A fost o zi în care mingea nu a vrut să intre în poartă. Sunt supărat că n-am reușit să marcăm, sunt supărat că rezervele n-au adus un plus în joc. Sper ca jucătorii să înțeleagă pe viitor că e nevoie de mai mult. Noi lucrăm foarte mult la finalizare, probabil jucătorii se relaxează când văd că ajung cu ușurință în fața porții.

Am întâlnit și un portar bun astăzi. Am pierdut două puncte acasă, cum am pierdut și cu Șelimbăr, care sper să nu ne coste în îndeplinirea obiectivului.

Şi dacă era 1-0, tot supărat eram. Am vorbit cu ei la pauză să continuăm să facem presing, să ne liniştim, să nu mai avem emoţii, dar luăm acel gol. Oricum, trebuia să mai înscriem”, a spus, printre altele, Daniel Oprița la finalul partidei cu Astra.

Steaua, derby cu Petrolul în etapa a 11-a

Partea bună pentru Steaua e că termină și această etapă a 10-a în primele șase echipe, pe 5 mai exact, cu 21 de puncte. Însă, Daniel Oprița trebuie să regleze din problemele de concentrare ale jucătorilor săi, pentru că runda a 11-a o duce pe Steaua la Ploiești, pe terenul liderului Petrolul.

Derby-ul Petrolul – Steaua va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2021, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă