Dunărea Călărași începe să aibă regrete înaintea meciului de foc cu Viitorul Pandurii. Cristian Todea: ”Puteam scoate mai mult cu Farul și Ripensia. Două echipe care nu sunt la nivelul gorjenilor”

Andrei PASCU 26 Mar. 2021, 17:17 Liga 2
Dunărea Călărași începe să aibă regrete înaintea meciului de foc cu Viitorul Pandurii. Cristian Todea: ”Puteam scoate mai mult cu Farul și Ripensia. Două echipe care nu sunt la nivelul gorjenilor”

Dunărea Călărași trăiește pe muchie de cuțit ultima etapă a sezonului regular din Liga 2, pentru calificarea în play-off. După ce a fost umilită de Rapid cu 4-0, acum echipa lui Cristian Pustai trebuie să învingă Viitorul Pandurii, pe teren propriu, pentru a nu sta la mâna altor rezultate.

Cristian Todea: ”Din ce am văzut meciurile de anul acesta mi-a plăcut Viitorul Târgu Jiu, e o echipă tânără care joacă din elan, cu plăcere” 

Cristian Todea, antrenorul secund al Dunării Călărași, a vorbit despre ultima rundă din Liga 2, dar și de faptul că echipa pe care o reprezintă ar fi putut să fie acum, matematic, în play-off. El a făcut referire la două partide de pe teren propriu, cu Farul și Ripensia, în care călărășenii nu au reușit să învingă.

Din acest motiv, pentru că a precizat despre ele că nu au fost la nivelul următorului adversar, Viitorul Pandurii, în acest campionat, Cristian Todea se așteaptă la un meci extrem de complicat cu gorjenii, care la rândul lor sunt în cursa pentru play-off.

Noi am avut două meciuri acasă din care puteam să scoatem mai mult cu Farul și cu Ripensia. Două echipe care din punct de vedere valoric nu sunt la nivelul celor de la Viitorul Târgu Jiu, echipa cu care mai avem de jucat.

Dacă reușeam să scoatem mai mult acolo acum ne-am fi permis un egal, dar așa trebuie să abordăm la victorie acest joc pentru a reuși să ajungem între primele șase clasate. Din ce am văzut meciurile de anul acesta mi-a plăcut Viitorul Târgu Jiu, e o echipă tânără care joacă din elan, cu plăcere.

În meciul lor din Cupa României cu Gaz Metan pot spune că nu am văzut de ceva timp o echipă de Liga 2 să o domine pe una de Liga 1 într-o așa manieră”, a declarat Cristian Todea pentru Realitatea Sportivă.

Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii sunt despărțite de un punct 

Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii încep meciul direct de la un punct diferență. Avantaj au gorjenii, 32 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași are 31. Echipa lui Pustai e la numai un punct peste locul 7, primul care nu duce în play-off, Metaloglobus.

Dacă Dunărea Călărași a pierdut runda trecută, surprinzător, în fața Rapidului, la scor, 0-4, Viitorul Pandurii a făcut 0-0 pe teren propriu cu o altă pretendentă la play-off, FK Csikszereda.

Foto: George Ionescu/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 26 Mar. 2021, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă