Dunărea Călărași e în fața meciului pentru care a luptat un sezon întreg. Jocul cu Rapid o poate trimite în play-off, iar remarca lui Cristian Pustai e încurajatoare: ”Acele echipe vor fi calificate”

Răzvan STÎNGĂ 20 Mar. 2021, 17:55 Liga 2
Dunărea Călărași e în fața meciului pentru care a luptat un sezon întreg. Jocul cu Rapid o poate trimite în play-off, iar remarca lui Cristian Pustai e încurajatoare: ”Acele echipe vor fi calificate”

Cristian Pustai este aproape să ducă Dunărea Călărași în play-off-ul Ligii 2. Antrenorul a făcut adevărate minuni la echipă, dacă ne gândim că jucătorii sunt neplătiți de mai bine de trei luni. Nu au mai luat banii din decembrie anul trecut, dar jocul cu Rapid, de duminică, din etapa a 20-a, poate fi decisiv.

Cristian Pustai: ”Cred că echipele care vor face 32 de puncte vor merge în play-off” 

Cristian Pustai a declarat pentru Liga2.ro că partida cu Rapid, de pe teren advers, la Buftea, va fi una dificilă, în ciuda situației în care se află giuleștenii, care au schimbat din nou antrenorul, iar fanii își arată nemulțumirile față de jucători. Se așteaptă la o tresărire de orgoliu din partea acestora.

”Este un meci important, toate echipele de la locurile 11 în sus au șanse la play-off, matematic. Cred că echipele care vor face 32 de puncte, vor merge acolo, vor fi calificate. Așteptăm să vedem cum ne vom descurca în play-off dacă vom merge acolo, pentru că nu e o situație grozavă. Nu s-au plătit salariile nici pe decembrie, dar mai sunt două jocuri și după vedem.

Rapid are ultima șansă la play-off acum. Este hotărâtoare victoria în meciul de duminică pentru cei de acolo. Știm că în general schimbările de antrenor au o reacție pozitivă la echipă. Jucătorii se mobilizează poate mai bine. Nu putem să știm dacă era mai bine dacă rămânea Nicolae Grigore, pentru că Rapid are jucători buni. Rapid e o echipă bună și ne va aștepta un meci foarte, foarte greu”, a declarat Cristian Pustai pentru Liga2.ro.

Jucătorii Dunării au multe salarii restante

Situația financiară a Dunării Călărași e în continuare complicată, iar Pustai a confirmat asta. Însă, întrebat dacă există jucători care au depus memorii să devină liberi de contracte, antrenorul a declarat: ”Nu știu dacă în momentul de față e vorba de așa ceva.”

Două victorii și două egaluri are Dunărea Călărași în acest an: 1-1 cu Farul, 1-0 cu CSM Reșița, 2-2 cu Ripensia și 1-0 cu FK Csikszereda.

Două egaluri și două înfrângeri are Rapid în acest an: 2-2 cu Ripensia, 0-0 cu SCM Gloria Buzău, 1-3 cu FK Csikszereda și 1-2 cu Unirea Slobozia.

Dunărea Călărași, pe locul 4 în Liga 2, la egalitate cu locul 2, ”FC U” Craiova 

După cum a declarat Cristian Pustai, în opinia lui, echipele care vor acumula 32 de puncte în sezonul regular, vor fi sigur în play-off-ul Ligii 2. Dacă ne luăm după afirmația antrenorului, Dunărea Călărași ar mai avea nevoie de un singur punct în ultimele două jocuri. După 17 meciuri, echipa lui a strâns 31 de puncte.

După confruntarea cu Rapid, care are loc duminică, de la ora 19:00, la baza federației de la buftea, călărășenii vor mai juca pe teren propriu cu Viitorul Pandurii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-fara-cel-putin-sase-jucatori-la-meciul-cu-rapid-covid-ul-si-clauzele-dintre-cluburi-ii-afecteaza-echipa-de-start-lui-cristian-pustai-nu-avem-ce-face-19175135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-devine-critica-la-viitorul-pandurii-conducerea-ar-avea-un-acord-verbal-cu-erik-lincar-iar-jucatorii-au-fost-interogati-cu-privire-la-inlocuirea-lui-flavius-stoican-19175103

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cs-mioveni-meci-de-totul-sau-nimic-pentru-ambele-echipe-in-speranta-de-a-prinde-play-off-ul-gazarii-stiu-durerea-provocata-argesenilor-in-sezonul-trecut-viorel-moldova-19175067

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Mar. 2021, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă