Dumitru Dragomir îl distruge pe Adrian Mititelu după ce l-a dat afară pe Marcel Pușcaș: ”A rămas la fel de mititel! Nu se compară niciodată cu Mihai Rotaru” | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN 30 Jul. 2020, 12:06 Liga 2
Dumitru Dragomir îl distruge pe Adrian Mititelu după ce l-a dat afară pe Marcel Pușcaș: ”A rămas la fel de mititel! Nu se compară niciodată cu Mihai Rotaru” | EXCLUSIV

Știrea momentului în Liga 2 este că ”FC U” Craiova nu i-a mai prelungit contractul președintelui Marcel Pușcaș (59 de ani), astfel că cele două părți și-au încheiat colaborarea după ce s-a reușit promovarea în eșalonul secund într-un sezon ”înghețat” din cauza pandemiei după doar 16 etape dintr-un total de 30.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (foto principal, primul din dreapta, alături de Adrian Mititelu și Mircea Sandu), a rămas șocat când a aflat vestea că Pușcaș n-a mai fost păstrat la U Craiova 1948 SA și a reacționat dur asupra finanțatorului Adrian Mititelu. Acesta crede că omul de afaceri a fost luat din nou de valul ”succesului”, crede că nici antrenorul Eugen Trică nu va mai rămâne mult timp la echipa nou-promovată în Liga 2 și că și acest nou proiect a lui Mititelu se va duce pe apa Sâmbetei.

Dumitru Dragomir: ”Este păcat că le vinde suporterilor din nou gogoși, așa cum a făcut mereu”

În plus, Dragomir îl ”lovește” pe Mititelu acolo unde îl doare cel mai rău, transmițându-i că nu se compară niciodată cu Mihai Rotaru, patronul echipei din Liga 1 a Craiovei. Mai mult, își exprimă părerea de rău față de suporterii ”FC U”, care sunt din nou mințiți.

”Mititelu a rămas la fel de mititel ca în urmă cu 10 ani. O să se aleagă praful și de proiectul ăsta. De ceva timp a dat iar de bani și se pare că se consideră din nou stăpânul orașului Craiova.

Dacă Pușcaș a plecat de la el, atunci este clar că Mititelu nu este în stare să lucreze cu nimeni. A mai rămas acolo Trică, dar să vedem cât o să țină și lanțul ăsta de iubire. O să auziți peste două-trei luni că o să plece și Trică de acolo.

Este păcat că le vinde suporterilor din nou gogoși, așa cum a făcut mereu. Mititelu nu se compară niciodată cu Rotaru. E diferență uriașă între ei. Rotaru a luat o cupă și este pe cale să câștige și un campionat, iar Mititelu a retrogradat o dată echipa, a dus-o și în faliment. Păcat de suporterii lui FCU”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Marcel Pușcaș s-a despărțit de ”FC U” Craiova

Marcel Pușcaș, președinte la ”FC U” Craiova de la finalul anului 2018, și-a încheiat contractul cu clubul la finalul lunii iunie, iar acesta nu a fost prelungit fiindcă nu a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu. Pușcaș a anunțat în data de 29 iulie că nu va mai continua cu echipa finanțată de Mititelu.

”Din păcate, începând de azi, raporturile mele cu FCU 1948 s-au încheiat. Doresc succes echipei!”, a scris Marcel Pușcaș pe pagina sa de Facebook.

Marcel Pușcaș și Eugen Trică nu vor mai colabora la ”FC U” Craiova

Contractul lui Marcel Pușcaș, ca președinte al clubului nostru, a expirat pe data de 30 Iunie. Din nefericire, nu s-a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea acestui contract. Clubul îi mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru cele 18 luni de colaborare și îi urează succes în activitate”, a anunțat și U Craiova 1948 SA.

Andrei TRIFAN 30 Jul. 2020, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă