Unirea Dej, eșec la primul meci acasă după întoarcerea lui Dragoș Militaru. A marcat primul gol, dar și CSM Reșița a fost prea bună

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 17:50 Liga 2
Unirea Dej, eșec la primul meci acasă după întoarcerea lui Dragoș Militaru. A marcat primul gol, dar și CSM Reșița a fost prea bună

Dragoș Militaru a înregistrat încă un eșec după revenirea la Unirea Dej. A consemnat a doua înfrângere în două meciuri, după întâlnirea din runda trecută, cu Corvinul Hunedoara, din deplasare, scor 0-4. A doua înfrângere a venit în duelul de acasă, contra CSM Reșița, din runda a 13-a, cedat cu 1-3.

Clujenii păreau că pot scoate un rezultat pozitiv, la pauză scorul fiind egal, 1-1, cu trupa lui Dragoș Militaru revenind pe tabelă.

Dragoș Militaru, supărat după eșecul înregistrat de Unirea Dej contra CSM Reșița, scor 1-3, în etapa 13 de Liga 2

Dacă în prima repriză Unirea Dej s-a ținut ceva mai bine, primind doar un gol și marcând pentru 1-1, în repriza a doua a căzut și a încasat două goluri după minutul 60. Scorul a fost deschis de Denis Fărăgău, în minutul 2, iar scorul de 1-1 a fost consemnat din minutul 32, când a punctat, pentru gazde, Denis Golda.

În partea a doua, trupa condusă de Flavius Stoican s-a desprins în ultima jumătate de oră, când au punctat Marian Drăghiceanu, în minutul 62, și Alexandru Negru, în minutul 78.

  • Unirea Dej, contra CSM Reșița: R. Pop – Pifor, D. Pop, Chira, Șuteu (Negrea 81′), Stancovici (Georgiu 81′), Kereki, Ad. Pop, Ciocan (Fulga 64′), Golda, Blaj (cpt.) (Zamfirescu 78′).
    Rezerve neutilizate: Anca-Trip, Chindriș, Pruteanu, Vl. Stancovici, D. Șuteu.

Dragoș Militaru, după Unirea Dej – CSM Reșița: ”Am avut situații bune de a marca și după primul gol”

Dragoș Militaru spera la mai mult la debutul pe terenul propriu, nu tot la un eșec, însă a realizat că are mult mai mult de muncă, mai mult decât credea. Din punctul său de vedere, înfrângerea contra CSM Reșița putea, cu puțin noroc și inspirație, să fie evitată.

Au fost erori individuale remarcate de antrenor, dar și lipsă de inspirație la oportunitățile bune de gol, ratări din poziții din care se putea marca.

Meciul nu s-a terminat cum ne doream. Voiam să acumulăm ceva puncte, să punem în clasament, dar a fost un meci relativ ciudat. Am luat goluri stupid, am început de la 0-1, am luat gol în minutul 2, dintr-un aut, am reușit să egalăm, am avut două-trei situații destul de bune după, dar și când a început repriza a doua am avut două situații foarte bune.

Golul de 2-1 a venit dintr-o centrare de la margine, deviere, bâlbâială, nu știu… foarte ușor, ca la juniori, iar golul de 3-1 nu cred că trebuia… a fost un balon dat în arbitru, a venit un contraatac și s-a făcut 3-1.

Până la urmă, foarte ușor am luat și golul trei, au fost poate și greșeli individuale. Băieții erau afectați, nu aveau cum să fie altfel, știau miza jocului. Ei își doresc, dar nu știu cât putem acum. Cred că vor, îi văd că își doresc, la antrenamente erau conștienți, dar cred că acum atât putem.

Atât se poate momentan, dar rolul nostru e de a scoate cât mai mult și de a scoate cât se poate”, a declarat Dragoș Militaru.

Unirea Dej, pe loc direct retrogradabil din Liga 2 în Liga 3

Unirea Dej se află pe locul 18, antepenultimul în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 13 etape, la un punct de următoarea clasată deasupra, CS Tunari. Clujenii se află pe poziție retrogradabilă, în acest sezon urmând să pice în Liga 3 patru echipe în loc de cinci. Imediat deasupra Unirii Dej se află, așadar, CS Tunari, cu 11 puncte, iar apoi, pe locurile 15 și 16, se află CFC Argeș și Metaloglobus, cu 15, respectiv 14 puncte.

În runda a 14-a, Unirea Dej va juca pe teren străin, cu Viitorul Pandurii, locul 11, cu 17 de puncte, după pauza competițională de Liga 2 pricinuită de confruntările echipelor naționale.

Ideea e că avem foarte mult de muncă, nu e echipa într-un moment foarte bun, dar vine pauza și încercăm să reglăm cât putem să reglăm până la următorul meci, iar apoi să scoatem cât mai mult. Nu va fi deloc ușor!

În pauză îmi propun să avem cât mai mulți jucători apți, vom avea doi plecați la loturile naționalelor. Doi-trei jucători au ceva probleme medicale și trebuie să își revină. Încercăm cu ceilalți, care sunt, să îi aducem la o formă bună pentru ultimele două etape, asta e ideea”, a mai spus Militaru.

https://www.youtube.com/watch?v=XNfHXQKMW-U

 

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-trecut-de-unirea-dej-in-etapa-13-de-liga-2-scor-3-1-19292675

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-si-a-laudat-jucatorii-dupa-ce-csm-slatina-a-trecut-de-csc-dumbravita-3-0-in-etapa-13-din-liga-2-19292653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-analiza-campionii-fc-arges-unirea-slobozia-scor-0-1-in-etapa-13-din-liga-2-19292635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/penalty-stupid-facut-de-portarul-dumbravitei-in-meciul-cu-slatina-19292642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-grele-pentru-viorel-ion-fostul-fotbalist-si-antrenor-buzoian-a-suferit-un-accident-vascular-cerebral-mesajul-fiicei-sale-19292634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 17:50 Liga 2
Pe aceeași temă