Blocarea salariilor i-a trezit pe jucătorii de la CSM Reșița! A doua victorie la rând și peste trei goluri marcate și cu Unirea Dej. Cum a reacționat Flavius Stoican

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 16:50 Liga 2
Blocarea salariilor i-a trezit pe jucătorii de la CSM Reșița! A doua victorie la rând și peste trei goluri marcate și cu Unirea Dej. Cum a reacționat Flavius Stoican

CSM Reșița a reușit să își îndeplinească obiectivul trasat pentru partida cu Unirea Dej, din etapa a 13-a de Liga 2, victoria! A trecut la diferență de două goluri de rivala din lupta pentru evitarea retrogradării, scor 3-1.

La pauză meciul părea unui echilibrat, primele 45 de minute fiind terminate la egalitate, rezultatul fiind 1-1. Trupa lui Flavius Stoican a deschis scorul, dar formația lui Dragoș Militaru a revenit 30 de minute mai târziu.

CSM Reșița a trecut de Unirea Dej în etapa a 13-a de Liga 2, scor 3-1. Reacția lui Flavius Stoican

CSM Reșița nu concepea să nu câștige duelul de sâmbătă, de pe teren advers, iar în cele din urmă a luat cele trei puncte. Poate că la diferența de pe tabelă și la modul în care a evoluat echipa au contat și deciziile luate de conducere, care a hotărât și blocarea salariilor în urmă cu două săptămâni.

Reamintind, reșițenii au arătat poftă de goluri și în meciul trecut, primul după hotărârea categorică a conducerii, 5-0 contra Metaloglobus.

În startul partidei, în minutul 2, reșițenii au punctat prin Denis Fărăgău, dar Unirea Dej a restabilit egalitatea după exact 30 de minute, prin Denis Golda. În partea a doua, formația din Valea Domanului a arătat și mai bine și a pus și mai multă presiune.

A mai marcat de două ori, prin Marian Drăghiceanu, în minutul 62, și Alexandru Negru, în minutul 78.

  • CSM Reșița, contra Unirea Dej: I. Rus – Dolghi, Dudea (cpt.), Rimovecz, Gomboș, Isac, D. Fărăgău, Fota, Drăghiceanu, Cip. Rus, Lascu
    Rezerve: Ct. Căpățână – Andr. Burlacu, Domil, Al. Sabău, Fr. Cristea, Bărboianu, Chera, Al. Negru, Ndiaye

Flavius Stoican, discurs special pentru marcatorii echipei sale din partida Unirea Dej – CSM Reșița

La finalul confruntării, la conferința de presă, Flavius Stoican a declarat că este mulțumit de evoluția echipei, cu presiunea pusă de CSM Reșița pe Unirea Dej, mai ales de modul în care s-a comportat în partea secundă.

Antrenorul a lăsat de înțeles că avertismentul lansat de conducere a mobilizat jucătorii și speră să o țină tot așa, cu victorii și în rundele următoare. Stoican a avut cuvinte de laudă, în special, pentru marcatorii reșițenilor, Denis Fărăgău, care a punctat și în duelul trecut, cu Metaloglobus, Marian Drăghiceanu și Alexandru Negru.

Am obținut o victorie meritată! Am început foarte bine jocul, am marcat, apoi am suferit un pic din cauza unei lovituri libere, unde gazdele au reușit să egaleze. Cred că am fost echipa care a vrut mai mult să câștige, avem un moral bun și mă bucur pentru jucătorii care au marcat.

Mă bucur pentru Fărăgău, deoarece este la al doilea meci consecutiv în care a reușit să înscrie, apoi Drăghiceanu a avut o evoluție foarte bună, încununată cu un gol. Este adevărat faptul că și Negru a avut o evoluție foarte bună. El este încă tânăr și îmi pun mari speranțe în el.

Aceștia sunt cei evidențiați, deoarece au reușit să marcheze, dar fără ajutorul colegilor nu s-ar fi întâmplat acest lucru. A fost o victorie meritată, am obținut trei puncte importante pentru noi și la fel de important este faptul că legăm victoriile.

Este clar faptul că moralul echipei a crescut, dar trebuie să rămânem concentrați până la final”, a declarat Flavius Stoican, conform Caraș Online.

CSM Reșița, a doua victorie la rând în Liga 2. Acum e pe locul 14

CSM Reșița a ajuns la 16 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 14. Este la un punct peste locul 15, Campionii FC Argeș, și la egalitate cu locurile 12 și 13, FK Miercurea Ciuc. Însă, bucureștenii și ciucanii nu au jucat în actuala rundă și se vor întâlni chiar în partidă directă, în Ghencea, luni.

În runda a 14-a din Liga 2, bănățenii au meci pe teren propriu, contra CSM Alexandria, locul 19, 8 puncte, altă adversară din zona roșie, a retrogradării. Duelul va avea loc după pauza pe care Liga 2 o va lua pentru confruntările echipelor naționale.

Avem două săptămâni de pauză, în care vom putea regla și lucrurile care nu funcționează. Ca la oricare echipă, mai sunt lucruri de îmbunătățit. Cred că la acest meci cu Unirea Dej noi am fost echipa care a avut o posesie mai bună, care și-a creat ocazii și care a controlat jocul.

Aici se adaugă dorința fiecărui jucător de a câștiga meciul și de a demonstra că îmbracă cu drag acest tricou. Suntem o echipă care vrem să devenim din ce în ce mai bună. Diferența s-a făcut la atitudine și era și normal acest lucru.

Mi-a fost teamă să nu intervină acea relaxare, dar am avut o discuție mai bărbătească cu jucătorii. Lucrurile au fost așa cum ne-am dorit și am putut pleca bucuroși de la stadion”, a mai declarat antrenorul Flavius Stoican.

După partida cu Unirea Dej, CSM Reșița l-a sărbătorit pe Gabriel Gomboș, care a împlinit 18 ani.

Foto și video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-si-a-laudat-jucatorii-dupa-ce-csm-slatina-a-trecut-de-csc-dumbravita-3-0-in-etapa-13-din-liga-2-19292653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-analiza-campionii-fc-arges-unirea-slobozia-scor-0-1-in-etapa-13-din-liga-2-19292635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/penalty-stupid-facut-de-portarul-dumbravitei-in-meciul-cu-slatina-19292642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-nu-mai-intelege-ce-se-intampla-la-gloria-buzau-19292560

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-facut-scandal-dupa-cfc-arges-unirea-slobozia-19292547

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă