Dragoș Militaru, după remiza obținută la Iași: ”Înainte de meci probabil ne-am fi mulțumit cu un egal, punând în balanță loturile. Dar am fi meritat un pic mai mult de la acest joc”

Narcis POHOAȚĂ 28 Nov. 2021, 08:56 Liga 2

Unirea Dej a obținut un punct în Copou, 0-0 cu Poli Iași în etapa a 15-a a Ligii 2, dar ar fi meritat să obțină victoria, în condițiile în care elevii lui Dragoș Militaru au ratat două mari ocazii de gol în repriza secundă.

Dragoș Militaru, după remiza cu Poli Iași: ”Meritam un pic mai mult astăzi”

După meci, antrenorul dejenilor a recunoscut că dacă i s-ar fi propus înainte o remiză în Copou ar fi acceptat, probabil, punând în balanță cele două loturi, dar spune că echipa sa merita să obțină mai mult de la acest joc, după modul în care s-a desfășurat.

”Am luat un punct, deși am venit să luăm trei și cred că am încercat să arătăm asta pe teren. Cred că meritam un pic mai mult astăzi, pentru că am avut niște situații foarte clare. Până la urmă, mai adăugăm un punct în clasament, care probabil la final o să conteze foarte mult. Dacă cineva ne propunea înainte de meci să luăm un punct, ținând cont de loturile celor două echipe, probabil noi am fi fost mulțumiți cu un egal. Dar noi am vrut trei puncte, am avut ocazii mari, cred că am dominat în multe momente, nu-mi aduc aminte ocazii clare ale Iașiului, cum am avut noi și cred că meritam mai mult. Dar sunt foarte mulțumit de băieți, de atitudinea lor de săptămâna asta și din ultima perioadă, de meciul de azi. Am venit să câștigăm, era clar că întâlneam o echipă cu jucători experimentați, care au jucat la nivel de Liga I și Liga a 2-a, dar noi asta ne propunem la fiecare meci, să câștigăm. Și cred că am arătat pe teren, mare parte din timp, că nu am venit să scoatem doar un punct”, a declarat, la final, antrenorul Dragoș Militaru.

  • Unirea Dej în meciul cu Poli Iași: Răilean – Kereki, I. Rus, Burdeț, Roș – Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Frăsineanu 64′), Al. Militaru, Fl. Blaj (Al. Pop 76′) – Mir. Manole (D. Pop 85′), P. Popescu (Cocian 64′). Rezerve neutilizate: R. Papp, Cl. Chindriș – Al. Blaj, Chira, Bg. Vlad.

”Suntem în regulă ca număr de puncte”

Antrenorul Unirii Dej spune că echipa sa stă bine în clasament ca număr de puncte pentru o nou-promovată cu un buget mic.

”Suntem în regulă ca număr de puncte, deși cred că puteam avea trei-patru puncte în plus. Mai avem etape și sper să scoatem cât mai mult din cele patru meciuri. Dar pentru o echipă nou-promovată, cu bugetul aproape în ultimele două-trei echipe din Liga a 2-a, cu trei-patru jucători care au mai jucat în Liga a 2-a, pot să spun că suntem în regulă”, a mai spus Militaru.

Acesta spune că jucătorii Dejului sunt mulțumiți, chiar dacă nu au salarii foarte mari: ”Bugetul este micuț, dar ce s-a promis s-a dat, nu au fost întârzieri și noi suntem mulțumiți. Chiar dacă nu ne comparăm cu nicio echipă din Liga a 2-a, băieții sunt mulțumiși că ce s-a promis au primit. Și cred că și ei au arătat pe teren că merită să joace în Liga a 2-a sau chiar un pic mai sus. Obiectivul Dejului este la fel ca al celorlalte 14 echipe care nu intră în play-off, menținerea în Liga a 2-a.”

În seara dinainte de meci, Unirea Dej a fost la plimbare în centrul Iașiului și a transmis ”Salutări din inima Moldovei!”, Palatul Culturii impresionând delegația clujenilor:

Unirea Dej a căzut două locuri în clasamentul Ligii 2 în urma egalului de la Iași, pe 14, cu 19 puncte. În ultima etapă din acest an, a 16-a, trupa lui Dragoș Militaru are meci acasă cu Metaloglobus (locul 8, 22 puncte), la 4 decembrie, de la ora 12:00.

Declarațiile oferite de Dragoș Militaru după Poli Iași – Unirea Dej 0-0:

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-nu-a-venit-la-conferinta-de-presa-dupa-remiza-cu-unirea-dej-si-l-a-trimis-pe-secundul-adrian-senin-nu-stiu-daca-a-fost-un-meci-slab-atat-am-putut-astazi-19211903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-scapat-ieftin-cu-un-punct-poli-iasi-a-obtinut-cu-noroc-un-egal-pe-teren-propriu-in-fata-nou-promovatei-unirea-dej-19211810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-cinci-meciuri-se-joaca-astazi-toate-de-la-ora-1100-doua-dintre-echipe-favorite-sa-castige-pot-egala-steaua-19211672

Narcis POHOAȚĂ 28 Nov. 2021, 08:56 Liga 2
Pe aceeași temă