Dragoș Militaru, convins că poate salva Unirea Dej de la retrogradare. Situația, mai dificilă decât atunci când a părăsit echipa: ”Nu e ca în vară”

Andrei PASCU 21 Nov. 2023, 16:17 Liga 2
Dragoș Militaru, convins că poate salva Unirea Dej de la retrogradare. Situația, mai dificilă decât atunci când a părăsit echipa: ”Nu e ca în vară”

Dragoș Militaru a mai pus la punct anumite aspecte ale Unirii Dej în această pauză competițională și speră la primul rezultat pozitiv după venirea sa, până acum având în cont două eșecuri în două meciuri.

Antrenorul are și probleme de ordin medical în lotul de jucători, câteva absențe importante, dar nu a putut conta, pentru câteva zile, nici pe anumiți tineri, care au fost convocați la acțiunile naționalelor.

Dragoș Militaru, convins că poate salva Unirea Dej de la retrogradare

E o provocare pentru Dragoș Militaru ceea ce se întâmplă acum la Unirea Dej, el dorind să salveze echipa de la retrogradare, să o mențină în Liga 2. A declarat că e o situație și mai dificilă decât cea din vară, atunci când a decis să plece, astfel că a recunoscut că e un paradox motivul întoarcerii. A plecat la finalul sezonului trecut, deși situația era mai bună decât la ora actuală, dar a decis să revină după experiența modestă de la Chindia Târgoviște.

Dragoș Militaru, convins că situația de la Unirea Dej e mai dificilă decât în vară, când a părăsit echipa

Runda trecută, Militaru a consemnat a doua înfrângere în două meciuri, după întâlnirea din etapa a 12-a, cu Corvinul Hunedoara, din deplasare, scor 0-4. A doua înfrângere a venit în duelul de acasă, contra CSM Reșița, din runda a 13-a, cedat cu 1-3.

În etapa a 14-a, Unirea Dej va avea un alt meci dificil, cu Viitorul Pandurii, pe teren advers.

A picat bine această pauză. Până la pauză am avut două meciuri și opt-nouă antrenamente, în care mi-am făcut o mică părere despre ce avem la dispoziție. A picat bine pauza ca să mai putem câteva aspecte la punct.

La antrenament, sâmbătă, am avut doar 10 jucători însă, pentru că au fost și jucători plecați la naționale. Am avut și ceva probleme medicale și am preferat ca trei-patru jucători cu probleme să se recupereze. Avem și doi accidentați pe perioadă mai lungă, Roș și Cătinean, dar și patru juniori care au fost la under 19.

Dar, e o provocare, e mai greu decât în vară. Cumva, pentru asta merg la școală, învăț și vreau să devin un antrenor cât mai bun. Prefer să antrenez decât să stau, e o oportunitate să îmi pun ideile în practică, deși situația nu e ca în vară”, a declarat, printre altele, Dragoș Militaru la Metropola TV.

Unirea Dej, duel cu Viitorul Pandurii în etapa a 14-a din Liga 2

În acest moment, Unirea Dej se află pe locul 18, antepenultimul în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 13 etape, la un punct de următoarea clasată deasupra, CS Tunari. Clujenii se află pe poziție retrogradabilă, în acest sezon urmând să pice în Liga 3 patru echipe în loc de cinci. Imediat deasupra Unirii Dej se află, așadar, CS Tunari, cu 11 puncte, iar apoi, pe locurile 15 și 16, se află CFC Argeș și Metaloglobus, cu 15, respectiv 14 puncte.

În runda a 14-a, Unirea Dej va juca pe teren străin, cu Viitorul Pandurii, locul 12, cu 17 de puncte, după pauza competițională de Liga 2 pricinuită de confruntările echipelor naționale.

Viitorul Pandurii – Unirea Dej va avea loc duminică, de la ora 11:00 și va fi în format lixe-text pe Liga2.ro.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-analiza-jocului-dintre-ceahlaul-si-cfc-arges-19293590

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-s-a-calificat-la-turul-de-elita-din-preliminariile-euro-19293593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-are-doar-varianta-victoriei-la-piatra-neamt-pentru-a-mai-spera-la-play-off-eugen-neagoe-menajeaza-ineficacitatea-atacantilor-sai-si-e-increzator-inaintea-partidei-cu-ceahlaul-19293585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/participantii-la-meciul-ceahlaul-cfc-arges-pot-face-fapte-bune-pentru-copiii-de-la-institutul-clinic-fundeni-actiunea-caritabila-este-promovata-de-sotia-unuia-dintre-jucatorii-clubului-nemtean-19293569

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sase-jucatori-ai-stelei-au-jucat-fotbal-in-curtea-scolii-19293533

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diego-longo-este-noul-antrenor-principal-al-chindiei-19293524

Andrei PASCU 21 Nov. 2023, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă