Dragoș Militaru, cel mai tânăr antrenor din Liga 2, mulțumit cu primul punct obținut cu Unirea Dej, acasă la Ripensia. Ardelenii au avut galerie la Timișoara

Anda DELIU 07 Aug. 2021, 16:43 Liga 2

Unirea Dej a remizat la scorul de 0-0 pe terenul Ripensiei, după un meci deloc grozav făcut în etapa a 2-a, la Timișoara, chiar și vorbind de Liga 2. Ardelenii nou-promovați au cel mai tânăr antrenor din campionat, iar Dragoș Militaru (31 de ani) a explicat că trupa sa, una foarte tânără, o ia pas cu pas.

Dragoș Militaru, mulțumit cu remiza de pe Electrica: ”A fost un 0-0 frumos pentru spectatori”

Militaru e convins că tinerii săi elevi vor progresa, chiar dacă, deocamdată, nu au arătat cine știe ce.

”Sincer, sunt mulțumit că am făcut primul punct. Asta ne interesa. Trebuie să strângem puncte. Până la urmă cred că a fost un 0-0 frumos pentru spectatori. Au fost ocazii destul de bune de ambele părți, chiar dacă nu am reușit să marcăm. Până la urmă, un punct și de o parte și de alta. Mergem înainte, ne interesează să strângem cât mai multe puncte și băieții să capete încredere, pentru că e primul sezon în Liga 2 pentru majoritatea dintre ei. Meci după meci cred că o să fim mult mai bine”, a declarat antrenorul Unirii Dej.

Unirea Dej a avut galerie la Timișoara!

Formația dejeană a avut o galerie formată din aproximativ 15 persoane la meciul de la Timișoara. ”Brigada someșeană” a avut în ”dotare” fulare, eșarfe, tobe, steaguri și a cântat tot meciul, iar Dragoș Militaru le-a mulțumit pentru susținere.

”Mulțumesc tuturor care au venit de la Dej să ne urmărească, să fie alături de ei. Ei mereu au fost, mai ales în ultima perioadă. Și suntem mândri, cum ei sunt mândri de noi, la fel și noi pentru ceea ce fac ei la fiecare joc”, a precizat antrenorul Unirii.

Obiectivul e evitarea retrogradării

Anul acesta, firește, Dejul își propune doar menținerea în Liga 2, având în vedere că achizițiile făcute sunt jucători aduși în mare parte tot de la Liga 3, de unde a promovat echipa în această vară.

”Echipa este foarte tânără, pentru că am mers în mare parte pe același nucleu de anul trecut. De fapt, cam de doi ani am încercat să adunăm câțiva jucători care să aibă o continuitate. Și noi și Ripensia, cred că suntem cele mai tinere echipe din serie. Este un lucru bun, mulți băieți tineri care trebuie doar să joace, să se afirme și să meargă la un nivel superior. Primul an e foarte dificil, mai ales că noi nu am putut să facem foarte multe transferuri sonore, ca și alte echipe. Bugetul nostru este limitat. Dar tot ce ni s-a promis s-a dat. În prima fază ne propunem să facem cât mai multe puncte. E și sistemul competițional un pic ciudat, Trebuie să faci puncte, pentru că nu se termină nimic după 19 etape”, a mai spus Dragoș Militaru.

  • Unirea Dej în meciul cu Ripensia: Răilean – Al. Rus, Burdeț, Kereki, Roș – Al. Militaru (Vl. Bogdan 67′), Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Al. Blaj 73′) – Frăsineanu (Chira 73′), Al. Pop (Andr. Pop 53′), Fl. Blaj (Mir. Manole 53′). Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Ed. Meszaros, D. Pop, Al. Papp.

Formația ardeleană e momentan pe locul 14 în Liga 2, cu 1 punct după două etape, după ce în runda trecută a pierdut acasă cu Unirea Slobozia, scor 0-2. Runda viitoare, a 3-a, la Dej ajunge Dunărea Călărași. Meciul are loc în data de 14 august, de la ora 11:00.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-ramane-fara-victorie-acasa-si-dupa-meciul-cu-unirea-dej-cosmin-petruescu-braveaza-in-declaratii-si-se-lauda-cu-ocaziile-irosite-stim-ce-avem-de-facut-19194957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-poli-iasi-concordia-chiajna-meciul-vedeta-al-diminetii-se-joaca-si-la-timisoara-slobozia-si-braila-19194801

Anda DELIU 07 Aug. 2021, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă