Dragoș Militaru a trimis un jucător în Liga 3. Unirea Dej a renunțat sub formă de împrumut la un tânăr adus în această vară

Andrei PASCU 08 Aug. 2022, 18:27 Liga 2
Dragoș Militaru a trimis un jucător în Liga 3. Unirea Dej a renunțat sub formă de împrumut la un tânăr adus în această vară

Unirea Dej a decis să cedeze sub formă de împrumut un fotbalist pe care l-a adus chiar în această vară. Clubul a anunțat, luni, 8 august, că a hotărât să îl trimită pe Alexandru Giurgean în eșalonul al treilea, la Minerul Ocna Dej. Giurgean a dat probe până să semneze cu echipa lui Dragoș Militaru.

Chiar dacă tânărul mijlocaș de 18 ani l-a convins pe antrenorul echipei din Liga 2 că merită să-i fie oferit un contract, acum s-a decis să fie trimis în Liga 3, poate, pentru a avea șansa să joace mai mult.

Unirea Dej l-a cedat pe Alexandru Giurgean în Liga 3, la Minerul Ocna Dej

Chiar dacă nu are un lot prea valoros, dacă ne raportăm strict la nume, dar nici unul cu o medie de vârstă prea ridicată, ba din contră, Dragoș Militaru a ajuns la concluzia că nu poate conta prea mult în acest sezon pe Alexandru Giurgean. De altfel, acesta nu a fost nici măcar în lot în partida din prima rundă de Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc, câștigată cu 2-1.

FC Unirea Dej și CS Minerul 1947 Ocna Dej au ajuns la un acord privind împrumutul pentru un an al mijlocașului Alexandru GIURGEAN (18 ani) la echipa din Liga 3.

Mult succes, Alex!”, a anunțat Unirea Dej pe site-urile de socializare, care l-a împrumutat, poate, pe Giurgean pentru un sezon, până în vara anului 2023.

Doi jucători la care Unirea Dej a renunțat în această vară, au ajuns la Minerul Ocna Dej

Nu este prima afacere din această vară care le implică pe cele două echipe, Unirea Dej și Minerul Ocna Dej. La formația din Liga 3 au mai ajuns, în urmă cu mai puțin de o lună, portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani).

Dragoș Militaru a considerat că nu mai are nevoie de aceștia, i-a pus pe liber, iar Papp și Peter și-au găsit contracte la Minerul Ocna Dej.

Precizările echipei Minerul Ocna Dej în ceea ce privește împrumutul lui Alexandru Giurgean

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Aug. 2022, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă