Dovada că banii nu aduc fericirea, ci lucrurile făcute cu cap. Unirea Dej e în fruntea Ligii 2 și asta nu e o surpriză. Președintele Gabriel Magdaș, discurs de manual

Andrei PASCU 16 Oct. 2022, 20:56 Liga 2
Dovada că banii nu aduc fericirea, ci lucrurile făcute cu cap. Unirea Dej e în fruntea Ligii 2 și asta nu e o surpriză. Președintele Gabriel Magdaș, discurs de manual

Unirea Dej dovedește că, atunci când lucrurile se fac profesionist, apar rezultatele. Nu banii fac totul, detaliu care se aplică în cazul formației clujene, care nu dispune de un buget prea mare, dar arată că e capabilă să aibă pretenții la play-off-ul campionatului de Liga 2, fiind pe locul 1 în acest moment.

Unirea Dej a trecut și de Viitorul Pandurii, în etapa a 10-a, și a revenit, pentru un moment cel puțin, pe prima poziție în clasament, dar poate pica pe locul 2 în urma jocului pe care Steaua îl va juca luni, cu Progresul Spartac.

Unirea Dej e în fruntea Ligii 2, dar detaliul nu e surprinzător

Președintele Gabriel Magdaș este în mod clar unul dintre cei mai importanți oameni ai formației clujene, un conducător necunoscut până anul trecut, dar care începe să atragă atenția prin modul în care gestionează lucrurile, profesionist, pas cu pas, fără să le grăbească pueril.

Alături de Dragoș Militaru, alături de ceilalți oameni din conducere, de tot stafful tehnic, de jucători și așa mai departe, Unirea Dej a făcut rezultate importante în acest sezon, care erau, oarecum, așteptate în urma celor întâmplate în stagiunea trecută, una solidă la acel moment, ținând cont că echipa era nou-promovată din Liga 3.

Gabriel Magdaș, președintele echipei Unirea Dej, discurs așa cum trebuie să aibă un conducător de club: ”Fiecare își vede de treaba lui” 

A scăpat fără emoții de la retrogradare, iar acum, la cum arată cele 10 etape scurse din Liga 2, demonstrează că poate candida la play-off după finalul sezonului regular, dar nu prin vorbe aruncate la fiecare interviu, ci prin fapte.

Președintele Gabriel Magdaș a scos în evidență, după partida cu Viitorul Pandurii, tocmai argumentele care au adus Unirea Dej în punctul actual.

Suntem într-o perioadă foarte bună, ne maturizăm. Anul de Liga 2 trecut își spune cuvântul, și-a pus amprenta pe joc. Jucătorii s-au transformat din copii, dăm dovadă de maturitate, echipa arată bine, jucătorii au siguranță. Victoriile aduc victorii, dar trebuie să fim atenție la fiecare meci. E important să creștem

Trebuie să creștem, să facem pași în față. În acest campionat de Liga 2 avem punctele pe care le-am avut anul trecut în decembrie, înseamnă că am muncit fiecare pe partea lui și am reușit să creștem ca și club.

E o situație bună pentru noi, pentru toți, pentru jucători, pentru antrenor. Toți jucătorii care sunt lângă Dragoș muncesc și reușesc să performeze. E o bucurie pentru noi toți!

Suntem între echipele care au cuvânt de spus în Liga 2. Chiar dacă au trecut 10 etape, chiar dacă suntem unde suntem, încercăm să le transmitem băieților că trebuie să ne menținem modestia, pentru că acest detaliu ne-a adus aici.

Noi vom încerca să dăm în continuare tot ce avem mai bun, iar la final vom vedea unde vom fi”, a declarat Gabriel Magdaș la Metropola TV.

Unirea Dej, momentan pe locul 1 în Liga 2

Unirea Dej are 21 puncte după 10 etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac. În actuala rundă, din care mai sunt de jucat două partide, clujenii au învins Viitorul Pandurii cu 2-1.

Însă, Unirea Dej poate începe etapa a 11-a, în care întâlnește FC Brașov pe teren propriu, de pe locul 2. Steaua va juca luni partida cu Progresul Spartac, iar dacă învinge va trece pe locul 1 cu 23 de puncte.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-nu-si-gaseste-ritmul-nici-dupa-despartirea-de-florin-stinga-secundul-bogdan-chiriac-dupa-esecul-cu-unirea-dej-greselile-personale-ne-costa-din-nou-est-19249678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-din-nou-pe-locul-1-in-liga-2-cel-putin-temporar-dragos-militaru-le-am-zis-baietilor-ca-vreau-sa-jucam-cum-a-jucat-cfr-cluj-repriza-a-doua-cu-slavia-19249623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

Andrei PASCU 16 Oct. 2022, 20:56 Liga 2
Pe aceeași temă