Dorit la Brașov, Rareș Enceanu continuă cu Steaua în Liga 2: ”Aștept cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion, cu suporterii noștri în tribune”

Adi MARICA 02 Jul. 2021, 18:31 Liga 2
Dorit la Brașov, Rareș Enceanu continuă cu Steaua în Liga 2: ”Aștept cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion, cu suporterii noștri în tribune”

Mijlocașul Rareș Enceanu (26 de ani) va juca în continuare la Steaua, echipă cu care a reușit să promoveze în Liga 2.

Brașoveanul fost la FCSB a semnat un nou acord cu gruparea din Ghencea, valabil pentru două sezoane. În această vară, Enceanu a fost ofertat și de FC Brașov Steagul Renaște, însă din cauza incertitudinilor de la echipa care a cesionat locul în Liga 2 de la nou-promovata Corona Brașov discuțiile nu au avansat.

”Am semnat cu Steaua un nou contract, sunt fericit pentru că este un proiect serios care îmi oferă liniște. Aștept cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion Steaua cu suporterii noștri în tribune. A fost o discuție de principiu cu cei din stafful celor de la Brașov, dar nu am avansat. Am discutat și cu Nicu Văduva, fostul meu antrenor de la FC Brașov, și chiar îmi doream să mă întorc acasă. Nu a fost să fie acum. Le urez mult succes celor de la Brașov în campionat”, a spus Enceanu pentru Monitorul Expres.

Rareș Enceanu revine în Liga 2, unde a mai jucat cu Tărlungeni, FC Brașov și Argeș

Rareș Enceanu împlinește la data de 5 august 27 de ani și va juca din nou în Liga 2, de această dată cu Steaua, club pentru care joacă din vara lui 2019, pe când activa în Liga 4.

Enceanu a început fotbalul la Torpedo Zărnești, după care a trecut la FC Brașov, unde a fost șlefuit de antrenorul Nicu Văduva. A debutat în Liga 1 la FC Brașov pe când avea doar 17 ani. A fost împrumutat și în Liga 2, la Unirea Tărlungeni. Considerat o mare speranță a fotbalului brașovean, Rareș a făcut pasul la FCSB în 2015, iar Gigi Becali plătea 300.000 de euro clubului brașovean. Nu s-a impus la fosta campioană, astfel că a fost împrumutat la FC Voluntari (Liga 1) și FC Brașov (Liga 2).

Înainte să ajunsă la Steaua a mai jucat în Liga 2 pentru Campionii FC Argeș.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csa-steaua-a-anuntat-preturile-biletelor-si-conditiile-de-participare-la-amicalul-cu-ofk-belgrad-cel-de-inaugurare-a-noului-stadion-steaua-eroii-de-la-sevilla-vor-fi-prezenti-la-ev-19190782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-a-pierdut-amicalul-cu-academica-clinceni-dar-s-a-consolat-cu-golul-meciului-marcat-de-rares-enceanu-daniel-oprita-a-trimis-pe-teren-cativa-jucatori-aflati-in-probe-19190509

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-primele-decizii-la-noul-fc-brasov-jucatorii-la-care-a-renuntat-cei-care-si-au-incheiat-imprumuturile-si-ultimele-noutati-un-portar-de-la-sr-brasov-a-trecut-la-fosta-cor-19191058

Adi MARICA 02 Jul. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă