Dorinel Munteanu vrea determinare și victorie cu Minaur Baia Mare. SC Oțelul, obligată să învingă pentru a reveni în top 6: ”Vreau să câștigăm toate meciurile până la finalul anului”. Lista indisponibililor

Andrei PASCU 14 Nov. 2022, 16:22 Liga 2
Dorinel Munteanu vrea determinare și victorie cu Minaur Baia Mare. SC Oțelul, obligată să învingă pentru a reveni în top 6: ”Vreau să câștigăm toate meciurile până la finalul anului”. Lista indisponibililor

SC Oțelul are nevoie de victorie pentru a lua o gură de oxigen și a rămâne în rândul echipelor favorite la play-off, pe termen scurt. De câteva runde nu au mai reușit gălățenii să triumfe în Liga 2, motiv pentru care Dorinel Munteanu vrea victoria cu Minaur Baia Mare.

SC Oțelul – Minaur Baia Mare e marți, de la ora 20:30, în format live-text pe Liga2.ro. Confruntarea închide runda a 14-a a campionatului regular.

SC Oțelul vrea victoria cu Minaur Baia Mare. Analiza lui Dorinel Munteanu

Dacă în meciurile trecute, pentru că a întâlnit adversari de play-off, Dorinel Munteanu spunea că e mulțumit și cu un rezultat de egalitate chiar dacă pregătea echipa la victorie, acum antrenorul vrea neapărat cele trei puncte, iar moralul e unul bun pentru SC Oțelul, dat fiind faptul că meciul trecut a fost unul solid, cu FCSB, în etapa a 2-a a grupelor Cupei României, scor 0-0.

Dorinel Munteanu nu va fi nici de această dată pe bancă, va vedea partida cu maramureșenii de acasă, dar le va da responsabilități suplimentare jucătorilor cu experiență din vestiar, să gestioneze jocul din teren, pe lângă ”secunzii” care vor coordona de la marginea terenului.

Dorinel Munteanu, reacție înainte de SC Oțelul – Minaur Baia Mare: ”Trebuie să luăm cele trei puncte, vreau toate punctele din ultimele meciuri din acest an”

Antrenorul a făcut analiza trupei lui Mihai Iosif și a văzut o echipă solidă, care poate pune oricând și oricui probleme, astfel că e convins că jocul nu va fi ușor și așteaptă și susținere din partea fanilor, așa cum a fost la disputa cu FCSB.

Sper ca echipa să nu aibă de suferit pentru că nu voi fi pe bancă. Am spus-o și repet, am jucători cu experiență în lot, care ar trebui să fie antrenori secunzi în teren, să respecte ceea ce discut cu ei. Marți va fi un meci dificil pentru noi, o nou-promovată care și-a schimbat antrenorul, au venit și rezultatele pozitive.

Trebuie să luăm toate cele trei puncte, vreau toate punctele din ultimele meciuri din acest an. E foarte important acest meci, venim după remiza cu FCSB, în care jucătorii au făcut efort, dar avem timp să ne refacem fizic. Acest joc cu Baia Mare e un joc al atitudinii, al dorinței de a câștiga, de a rămâne în primele echipe.

Sunt foarte strânse echipele în zona de play-off, așa că trebuie să luăm cele trei puncte, cum le obținem, ce facem, e mai puțin important. E important să câștigăm.

Baia Mare e o echipă care joacă fotbal, din câte am văzut în ultimele trei jocuri. E o echipă cu jucători tehnici, valoroși, rapizi. Noi trebuie să ne organizăm foarte bine, să avem un joc exact și să învingem.

(N.r. – Despre suporteri) Am spus mereu că avem nevoie de suportul lor. Mi-ar plăcea să fie mulți și acum, cum au fost cu FCSB, pentru că e o oră accesibilă, e și nocturnă. Cel mai important e să creadă în noi și să ne susțină. Vor fi probleme, suntem o echipă nou-promovară, dar care vrea play-off-ul, așa că doar împreună putem duce echipa aceasta unde dorim”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Gabriel Nedelea, șanse mici să mai joace în acest sezon pentru SC Oțelul, conform lui Dorinel Munteanu

Referitor la starea jucătorilor accidentați, Gabriel Nedelea are șanse mici, se pare, să mai evolueze în acest sezon. În plus, cel puțin la jocul cu Minaur Baia Mare, SC Oțelul nu va putea miza nici pe George Cîrjan.

Nedelea nu s-a refăcut și sunt convins că nici până la finalul campionatului nu se va reface. A apărut Cîrjan, are o problemă la aductori și va lipsi cu siguranță în acest joc”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, sub locurile de play-off înaintea partidei cu Minaur Baia Mare

SC Oțelul este pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte. Unirea Slobozia este pe 2, cu 28 de puncte, iar pe primul loc e Steaua, cu 32 de puncte. În cazul unui succes cu formația din Baia Mare, gălățenii vor acumula 25 de puncte și vor fi la egalitate cu patru echipe, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Gloria Buzău și Unirea Dej.

Minaur Baia Mare e pe locul 15 în Liga 2, cu 14 puncte.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

Andrei PASCU 14 Nov. 2022, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă