Dorinel Munteanu vrea ca SC Oțelul să performeze pe toate planurile. Analiza partidei din turul 3 al Cupei României cu Viitorul Ianca și cum va alinia primul 11

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 16:03 Cupa României
Dorinel Munteanu vrea ca SC Oțelul să performeze pe toate planurile. Analiza partidei din turul 3 al Cupei României cu Viitorul Ianca și cum va alinia primul 11

SC Oțelul debutează în Cupa României în turul al 3-lea, atunci când va întâlni Viitorul Ianca, pe teren advers. Partida este programată pentru miercuri de la ora 16:30 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Dorinel Munteanu a recunoscut, la conferința de presă, că va face schimbări în echipa de start comparativ cu runda trecută din Liga 2, când gălățenii au făcut 0-0 cu Progresul Spartac, urmând să introducă jucători pe care a mizat mai puțin până acum. Antrenorul nou-promovatei în divizia a doua vrea să vadă și nivelul fotbaliștilor care până acum nu l-au convins la antrenamente că merită să fie titulari.

Dorinel Munteanu își dorește parcurs lung în Cupa României. SC Oțelul țintește victoria în partida cu Viitorul Ianca

Însă, în ciuda schimbărilor anunțate de Dorinel Munteanu, Cupa României va fi tratată serios de SC Oțelul, competiția nefiind pusă pe planul secund. Vrea un parcurs cât mai lung ”principalul”, poate chiar ca jucătorii săi să-și măsoare forțele cu echipe din SuperLigă.

Cert este că luăm foarte în serios această competiție, nu fac vreun fel de diferențiere la nivelul jucătorilor. Vrem să fie un test bun, un joc bun, pentru că până la finalul anului vom mai avea meciuri din trei în trei zile sau din patru în patru zile, așa că tratăm foarte serios lucrurile.

Am spus tot timpul că nu îmi este teamă să joc din trei în trei zile, am un lot numeros, de 26 de jucători. Ne pregătim la fel, toți jucătorii tratează serios meciul, indiferent de cine va intra. Aștept foarte mult de la jucătorii care vor intra, cum până acum am fost și nemulțumit de cum au intrat anumiți jucători. Mă refer la cei de rezervă.

Din discuțiile pe care le-am avut cu ei, cred că au înțeles foarte bine și vor face tot posibilul să fim la înălțime la orice meci”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea jocului de la Ianca.

SC Oțelul, neînvinsă în Liga 2, vrea în turul 4 din Cupa României

SC Oțelul are clar prima șansă cu Viitorul Ianca, mai ales că este singura echipă neînvinsă din Liga 2, după ce au trecut șase etape. Tocmai din acest motiv, nou-promovata e pe locul 6, cu 12 puncte acumulate în urma a trei victorii și trei rezultate de egalitate. În runda din weekend, gălățenii au făcut 0-0 cu Progresul Spartac.

Viitorul Ianca, doar pe locul 8 în Seria 2 a Ligii 3

De partea cealaltă, Viitorul Ianca, echipă componentă a Seriei 2 din Liga 3, se află pe locul 8 din 10 echipe în clasament, cu o singură victorie în trei etape. A pierdut de două ori până acum, având doar trei puncte și devansând doar Voinţa Limpeziş și Dacia Unirea Brăila, ambele fără punct câștigat până acum.

În runda a 3-a a Seriei 2 din Liga 3, Viitorul Ianca învins cu 2-1 Unirea Braniștea, pe teren străin.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 16:03 Cupa României
Pe aceeași temă