Dorinel Munteanu nu mai are ce căuta la „U”

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2008, 08:31 Liga 2
Dorinel Munteanu nu mai are ce căuta la

Lacrimile lui Dorinel Munteanu la plecarea spre palatul lui Gigi Becali nu l-au impresionat pe principalul acționar al „șepcilor roșii“, care nici nu mai vrea să audă de fostul internațional, după ce acesta l-a părăsit pe nepregătite.

Cu toate că, zilele trecute, oficialii lui „U“ Cluj spuneau că se vor despărți în condiții amiabile de fostul tehnician și se gândesc chiar să-l repună în funcție, în cazul în care experiența sa la Steaua va eșua, lucrurile s-au schimbat radical. Se pare că patronul Vasile Onacă a fost cel mai supărat pe gestul lui Dorinel Munteanu și le-a transmis tuturor celor din club că acesta nu va mai antrena „U“ Cluj cât timp el va fi acționar majoritar. „Nu mai lăsăm nicio portiță deschisă. Patronul este foarte supărat, și suporterii sunt la fel. Este imposibil ca el să mai antreneze Universitatea Cluj“, a recunoscut ieri directorul executiv Ioan Mărginean, care spune că Munteanu a făcut o mare greșeală când a ales să conducă Steaua. „Noi i-am acordat tot creditul când a pierdut cu 0-4 acasă partida cu CFR Timișoara. L-am încurajat, și suporterii au făcut la fel, iar el a plecat la prima ofertă“, s-a plâns Mărginean.

Altfel, Dorinel Munteanu nu și-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj nici la două zile după ce a preluat Steaua. „M-a sunat azi (n.r. – ieri) și ne-am înțeles la telefon, în principiu. A spus că își va trimite avocatul pentru a semna rezilierea contractului. Noi îl așteptăm“, a conchis Mărginean.

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2008, 08:31 Liga 2
Pe aceeași temă