Virgil Dridea, omagiat la împlinirea a 80 de ani! Legenda Petrolului a avut mesaje pentru prietenii de la AJF Prahova, Petrolul și Astra

Marian Dima 17 Nov. 2020, 13:01 Diverse

A fost sărbătoare la ”Casa Fotbalului prahovean”, Asociația Județeană de Fotbal Prahova, astăzi, 17 noiembrie, unde internaționalul ploieștean Constantin Budescu și Emanoil Savin i-au făcut o frumoasă surpriză lui Virgil Dridea, fosta glorie petrolistă, la împlinirea a 80 de ani!

”Specialiștii golurilor din corner”, ”Puiu” Dridea și Budescu au… schimbat ”amabilități” la un pahar de șampanie, sărbătoritul – născut în aceeași zi a anului cu soția lui ”Budi” apreciind gestul mijlocașului astrist, care i-a făcut cadou tricoul său, cu numărul 10!

Prieten al lui Dridea, Emanoil Savin a fost ”sufletul” ultimelor aniversări din Generația de Aur a Petrolului, acesta fiind inițiatorul sărbătoririi succesului cu Liverpool, acum câțiva ani, iar ”ziua lui Nea Puiu nu avea cum să treacă fără a fi onorată, la fel ca în fiecare an”. Un tort aniversar, un frumos buchet de flori cu 80 de trandafiri galbeni și o hortensie albastră, șampanie și promisiunea că, ”nici la anul nu vom lipsi și, indiferent de moment, vom răspunde prezent oricărtei solicitări de a ajuta fotbalul, sportul, simbolurile județeului nostru”!

Virgil Dridea, la 80 de ani: ”Prietenii mei, indiferent că sunt de la AJF, de la Petrolul, de la Astra, nu m-au uitat și mi-au făcut o bucurie”

Iar emoția și bucuria lui Virgil Dridea – oficial al AJF Prahova a contat enorm. ”Prietenii mei, indiferent că sunt de la AJF, de la Petrolul, de la Astra, nu m-au uitat și mi-au făcut o bucurie. Ar fi fost o zi incompletă, pentru că situația actuală m-a pus în imposibilitatea de a fi alături de cei dragi, inclusiv familia mea fiind plecată în Anglia. Sunt emoționat, vă mulțumesc tuturor, și sper să revenim toți la zilele normale, în care să ne bucurăm de fotbal cu adevărat. De abia acum vedem cât de greu este fără viața noastră de zi cu zi”, a declarat sărbătoritul zilei la Ploiești!

Petrolul: ”Virgil Dridea, unul dintre cei care au scris istoria clubului nostru, atinge frumoasa bornă 80”

Petrolul, care ieri seară s-a făcut de râs în fața penultimei clasate din Liga 2, Aerostar Bacău, în fața căreia a pierdut cu 1-4, nu l-a putut bucura pe Virgil Dridea cu o victorie și cu o clasare pe locul 2, însă astăzi i-a urat la mulți ani legendei sale.

”Campion și câștigător al Cupei României, ca jucător, cu Petrolul Ploiești, mai apoi antrenor al echipei care ajungea să o întâlnească, în Cupa UEFA, pe Anderlecht Bruxelles, Virgil Dridea, unul dintre cei care au scris istoria clubului nostru, atinge, astăzi, frumoasa bornă „80”!
La mulți ani și multă sănătate!”, a scris Petrolul pe pagina sa de Facebook.
Marian Dima 17 Nov. 2020, 13:01 Diverse
Pe aceeași temă