VIDEO! Jucătorii lui FC Argeș, amendați pentru un Harlem Shake eșuat: „Să facă așa când vor juca în cupele europe­ne”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 18:20 Diverse
VIDEO! Jucătorii lui FC Argeș, amendați pentru un Harlem Shake eșuat:**

Plictisiți probabil de tactica și schemele de joc pe care le fac la ședințele de pregătire, elevii lui Iulian Crivac s-au gândit să mai înveselească atmosfera și au improvizat un dans Harlem Shake, dar fără muzică. Isprava fotbaliștilor a devenit cunoscută în toată țara, după ce unul dintre jucători a filmat dansul, iar apoi mai mulți colegi au postat filmarea pe conturile de socializare. Pe imagini se vede cum căpitanul Adrian Voicu, Rover Cârstea, Cătălin Doman și colegii lor s-au folosit de aparatele din sala de fitness pentru a dansa. Unul dintre ei a reușit chiar să stingă lumina, lovind neoanele cu o minge. Toată filmarea are 47 de secunde.
 
Au postat filmarea pe internet

Isprava jucătorilor a ajuns și la urechile conducerii clubului, ca­­re a decis să-i sancționeze. Admi­nis­tratorul clubului din Trivale, Că­tălin Barbu, a luat inițial decizia de a-i amenda pe toți jucătorii care au participat la acel dans, cu 1.000 de lei. Con­ducătorul clubu­lui le-a transmis jucătorilor că vor scăpa de această amendă nu­mai dacă îl vor da în vileag pe cel care a postat filmarea pe Inter­net. După mai multe discuții între ei, fotbaliștii l-au dat în vileag pe cel care a postat filmarea. A­ces­ta este fundașul Ciprian Negoiță, care s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei.

„Să danseze când vor câștiga campionatul!”

Cătălin Barbu con­sideră de­plasat gestul făcut de jucători, având în vedere lo­cul pe care e­chipa îl ocupă în clasament: „I­ni­țial le-am spus că îi voi sanc­ționa cu câte 1.000 de lei pe toți cei care au partici­pat la acest dans. Apoi am vă­zut fimarea pe contul de Face­book al lui Ne­goiță și l-am amen­­dat doar pe el. Le-am spus că pot face a­se­menea lucruri doar atunci când vor juca în cupele europe­ne sau când vor câștiga campio­na­tul. Acest dans a fost pro­movat de jucătorii de la Bayern Munchen, de handbalistele de la Oltchim, dar aici vorbim de un alt nivel. Noi trebuie să fim umili, pentru că suntem pe locul al 8-lea în liga a doua. I-am a­vertizat că nu au voie să di­fu­zeze imagini pe Internet de­spre ce fac ei la antre­na­ment. I-am spus lui Negoiță că îi voi anula și lui amenda dacă e­chipa va câștiga la Baia Mare”.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 18:20 Diverse
Pe aceeași temă