VIDEO! FC Botoșani își reface gazonul! Sfaițer: „În trei săptămâni va fi ca la România – Anglia”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:35 Diverse
VIDEO! FC Botoșani își reface gazonul!** Sfaițer: „În trei săptămâni va fi ca la România - Anglia

Ieri dimineață, mai mulți angajați ai firmei din Focșani care se ocupă de întreținerea gazonului de pe stadionul Municipal au venit la Botoșani. Aceștia au demarat imediat lucrările de refacere a suprafeței de joc și au dat asigurări că în aproximativ trei săptămâni, acesta va arăta impecabil.

La Botoșani a venit inclusiv Adrian Oprișan, patronul firmei Gama Verde cu care clubul FC Botoșani colaborează de aproximativ cinci ani. Acesta a supravegheat lucrările și le-a spus oficialilor de la FC Botoșani că terenul va reveni la calitatea din toamna anului trecut. „Ar fi fost bine dacă nu se intra pe teren trei săptămâni. Din păcate nu se poate doarece avem derbyul cu Brăila peste două săptămână. La operațiunile pe care le-a făcut firma domnului Oprișan sunt sigur că terenul va fi la fel cum a fost anul trecut. Aveam unul din primele cinci terenuri din țară. Am încredere că vom reveni în top în ceea ce privește terenurile. În trei săptămâni va fi ca la meciul România-Anglia. Noi aveam un contract de întreținere cu firma domnului Oprișan. S-au suplimentat unele lucrări dar costurile nu vor fi foarte mari”, a spus Cornel Șfaițer.

După ce vor finaliza lucrările la stadionul Municipal, angajații firmei Gama Verde vor merge și la cele două terenuri de antrenament pentru a executa anumite lucrări de întrețire. Cea mai mare problemă va fi pentru jucătorii echipei FC Botoșani care timp de aproape două săptămâni nu se vor putea pregăti pe aceste terenuri.

„Mâine se va intra și pe celelalte două terenuri din municipiu. Din păcate nu o să le putem proteja. Vom intra prin rotație, vom mai merge la Vorona și Bucecea pentru antrenamente. Este o perioadă în care nu trebuie să se intre pe aceste terenuri. Pe Municipal, nu vom intra până în ziua meciului cu Brăila”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:35 Diverse
Pe aceeași temă