UTA are fanshop online după mai bine de un deceniu! Și jucătorii au avut o surpriză la deplasarea pentru amicalul din Ungaria

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 10:21 Diverse

După 11 ani, magazinul UTA e din nou activ în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului arădean.

O gamă largă de produse, de la tricouri, hanorace, treninguri sau geci, până la accesorii de genul fanioanelor, fularelor, cănilor sau pernelor personalizate pot fi procurate de la adresa www.1945.ro.

Primii 10 cumpărători primesc un bilet la derby-ul Vestului, UTA – Poli, reprogramat pe 20 octombrie, de la ora 11:00, de pe arena Motorul din Arad.

„Redeschidem, după 11 ani, magazinul UTA în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului. Accesați magazinul la adresa www.1945.ro și alegeți produsele care vă plac! Primii 10 cumpărători primesc un bilet la derby!”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.

Și autocar personalizat pentru UTA

Altfel, „Bătrâna Doamnă” a dat și o altă lovitură de imagine începând de ieri, scrie Sport Arad. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a deplasat în Ungaria, pentru amicalul cu Bekescsaba, cu un autocar personalizat cu însemnele clubului, în culorile „roș-albe”.

Sunt semne tot mai clare că UTA se pregătește de promovarea în Liga 2. După zece etape, echipa arădeană se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 19 puncte, la șase, respectiv unul în spatele primelor două clasate, Turris-Oltul și CS Mioveni, însă are două meciuri mai puțin disputate, restanțele cu „U” Cluj și Rapid. UTA nu va juca nici astăzi, în etapa a 11-a, fiindcă și-a amânat jocul cu Concordia Chiajna, deoarece în această perioadă are doi jucători convocați la naționala Under 21. Următorul meci oficial pe care îl are este programat miercuri, de la ora 19:30, în deplasare la Turnu Măgurele, cu liderul Turris-Oltul.

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 10:21 Diverse
Pe aceeași temă