”U” Cluj, în doliu. Un fost jucător al clubului a încetat din viață la 51 de ani. Anunțul în miez de noapte

Liga2.ro 07 Jul. 2020, 23:41 Diverse
”U” Cluj, în doliu. Un fost jucător al clubului a încetat din viață la 51 de ani. Anunțul în miez de noapte

Universitatea Cluj e în doliu. Clubul ”studențesc” din Cluj-Napoca a anunțat marți seară că fostul ei jucător Adrian Cocan a încetat din viață la 51 de ani. Fostul fundaș a evoluat pentru ”Șepcile roșii” în sezonul 1992/1993, atunci când ”U” se clasa pe locul 11 în Divizia A.

Adrian Cocan a decedat în urma unui infarct miocardic suferit, a anunțat Sticla Arieșul Turda, club din Liga 3.

”Fostul jucător al Universității Cluj, Adrian Cocan, s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani. Acesta a îmbrăcat tricoul alb-negru în sezonul 1992/1993. Întreaga familie “U” regretă dispariția sa. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei și celor apropiați.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, sună mesajul clubului Universitatea Cluj.

”Veste tristă pentru suporterii turdeni.
A încetat din viață fostul fotbalist Adrian Cocan (infarct miocardic), un produs 100% al centrului de copii și juniori de la Turda, care a ajuns ulterior în prima ligă a fotbalului românesc, fiind unul dintre jucătorii turdeni emblematici, prin seriozitate și dăruire pe terenul de fotbal.
Suntem alături de familia greu încercată de acest tragic eveniment.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a anunțat Sticla Arieșul Turda.

Fostul fotbalist Adrian Cocan era acum educator

Adrian Cocan a mai jucat în cariera sa la Corvinul Hunedoara, Gloria Bistriţa şi marea rivală locală a Universității, CFR Cluj. În ultima vreme, fostul fotbalist a fost educator la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Gavroche.

Directorul Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj a transmis la rândul său condoleanțe.

„Adrian Cocan, fotbalist la Universitatea Cluj, Corvinul Hunedoara, Sticla Arieșul Turda, a încetat din viață la doar 51 de ani. Colegii din DGASPC Cluj, unde Adi lucra ca educator, sunt alături de familia acestuia și regretă profund dispariția sa prematură. S-a dedicat în ultima perioadă unui scop nobil, munca cu cei mici de la Centrul Gavroche, unde, împreună cu Stelian Gherman, fost fotbalist la Universitatea Cluj, au făcut o excepțională muncă de echipă, la fel ca pe teren. DGASPC Cluj, Universitatea Cluj și suporterii echipei plâng și se roagă pentru sufletul acestui coleg minunat”, a spus Daniel Tămaș.

Liga2.ro 07 Jul. 2020, 23:41 Diverse
Pe aceeași temă