Terenul de fotbal, transformat în ring de box în Liga 5 Sălaj. Suporterii s-au năpustit asupra arbitrului și l-ar fi lovit cu o sticlă de bere în cap. Fotbaliștii nu s-au lăsat mai prejos și s-au bătut între ei

Andrei PASCU 25 May. 2022, 19:36 Diverse
Terenul de fotbal, transformat în ring de box în Liga 5 Sălaj. Suporterii s-au năpustit asupra arbitrului și l-ar fi lovit cu o sticlă de bere în cap. Fotbaliștii nu s-au lăsat mai prejos și s-au bătut între ei

Scene șocante la un meci din Liga a 5-a Sălaj, din Seria Vest, dintre Kemer Camăr şi Gloria Marin. Arbitrul central care a oficializat partida, Rareş Balota, ar fi fost lovit de suporterii echipei gazdă pe final. Totul s-a întâmplat după un gol marcat de oaspeți, în minutele de prelungire.

Arbitrul Rareş Balota ar fi fost lovit la finalul partidei Kemer Camăr – Gloria Marin, din Liga 5 Sălaj

Kemer Camăr şi Gloria Marin sunt departe de lupta la promovare în Seria Vest din Liga a 5-a Sălaj, fiind acum, după partida directă din etapa a 23-a, de duminică (22 mai), pe locurile 11, respectiv 6. Confruntarea se îndrepta către un rezultat de egalitate, scorul în minutul 90 fiind 1-1. ”Centralul” Rareş Balota a acordat trei minute de prelungire, iar spre finalul timpului regulamentar Gloria Marin a marcat pentru 2-1.

Reușita formației vizitatoare a declanșat ieșirea gazdelor, atât a fotbaliștilor, cât și a suporterilor. În primă fază au reacționat jucătorii, nemulțumiți de faptul că cele trei minute de prelungire s-ar fi epuizat, iar reușita adversarilor ar fi venit în urma expirării timpului.

Gazdele s-au năpustit asupra lui Rareş Balota, pe care l-au înjurat și amenințat cu bătaia. Acesta a fost doar începutul, pentru că ulterior au intrat în scenă, sau pe teren mai bine zis, suporterii echipei Kemer Camăr, în jur de 30 la număr, care nu s-au rezumat doar la reproșuri și injurii aduce arbitrului central.

Suporterii echipei Kemer Camăr l-au înjurat și udat cu bere și apă pe Rareş Balota. Fotbaliștii s-au luat la bătaie între ei

Conform Sportul Sălăjean, ”centralul” a fost scuipat, udat cu apă și bere și, atenție, există informații că ar fi fost lovit și cu o sticlă de bere în cap. Momentul a fost urmat de fluierul de final al meciului, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie între ei, iar martorii au precizat că portarul gazdelor, Mircea Tamaș, a lovit cu o stilă în față un adversar, pe Marius Baidoc.

Scenele nu l-au speriat pe Rareş Balota, care a avut curajul să-și ducă treaba la bun sfârșit și să arate două cartonașe roșii, unul pentru Mircea Tamaș, de la Kemer Camăr, altul pentru Marius Balog, de la Gloria Marin.

AJF Sălaj urmează să judece scenele

Deocamdată, Comisia de Disciplină a AJF Sălaj nu a judecat cazul, urmând să o facă la una din următoarele ședințe. Oricum, în acest moment, pe site-ul oficial al AJF-ului este trecut rezultatul cu care s-a terminat partida în urma fluierului de final al arbitrului, 2-1 pentru Gloria Marin.

Trei etape mai sunt de jucat din sezonul regular al Ligii 5 Sălaj. În Seria Vest, unde a avut loc acest episod, lider este Inter Cizer, cu 63 de puncte, urmată de Voința Derșida, 50 de puncte, și Măgura Cehei, cu 44 de puncte.

Foto: Gloria Marin

 

Andrei PASCU 25 May. 2022, 19:36 Diverse
Pe aceeași temă