Steaua – ASA Târgu Mureș, la Constanța! Stadionul Farul are șanse mari să găzduiască Supercupa României. A început cosmetizarea arenei

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 12:41 Diverse

Obișnuit cu partide fără miză în Liga 2, orașul Constanța are șanse mari ca în luna iulie să găzduiască un meci în care se va pune la bătaie un trofeu. Oficialii Federației Române de Fotbal au fost, marți, pentru a doua oară în inspecție pe arena de la malul mării ca să le dea ultimele indicații conducătorilor clubului Farul Constanța pentru a cosmetiza arena ce e privită ca principala candidată la organizarea Supercupei României, ediția 2015. Steaua (câștigătoarea titlului în Liga 1) și ASA Târgu Mureș (vicecampioana) vor juca pentru acest trofeu pe 8 iulie.


Suporterii constănțeni au șansa să vadă pe teren propriu un meci în care se va juca cu trofeul pe masă

„Constanța, prin stadionul «Farul», este prima opțiune a Federației Române de Fotbal în privința orașului care va găzdui Supercupa României. Situația e clară. Trebuie să remediem deficiențele semnalate de oficialii federali, termenul limită fiind 25 iunie, maximum 30 iunie. Cele mai importante probleme sunt cele ale scaunelor și funcționarea sistemului de turnichete și de supraveghere video. Celelalte observații țin de ținuta stadionului și de cosmetizare (alei, spații verzi). Suntem optimiști că vom rezolva toate aspectele, astfel că sunt șanse bune ca Supercupa să se joace pe stadionul «Farul»”, a spus, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu, președintele clubului Farul, reprezentantul echipelor din Liga 2 în Comitetul Executiv al FRF și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga 2.

O decizie în privința acordării orașului Constanța a evenimentului organizat de FRF pe 8 iulie se va lua în următoarea ședință a Comitetului Executiv al Federației.

Stadionul Farul este văzut ca favorit să găzduiască Supercupa, avantajul acestuia fiind faptul că, în acea perioadă, pe litoral se află mulți turiști, astfel că partida ar beneficia de o asistență bună.


Administratorii arenei Farul au început deja să lucreze, la cerințele oficialilor FRF

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 12:41 Diverse
Pe aceeași temă