SC Bacău are doi noi membri în conducere. Ciocoiu: „Inițiativa a avut priză”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 15:20 Diverse
SC Bacău are doi noi membri în conducere.** Ciocoiu:

Sport Club Bacău merge brici în 2015. Și pe teren, în amicale, dar și în afara lui. După ce a optat pentru o deschidere financiară, prin crearea unui acționariat deschis, gruparea băcăuană a început să culeagă primele roade: doi noi membri în structurile de conducere.

„Inițiativa de a lărgi numărul de membri ai Asociației Sport Club a avut priză, mediul de afaceri privat arătându-se interesat de proiectul nostru. Avem încredere că lucrurile vor evolua, în continuare, într-un mod favorabil”, a declarat noul președinte al Sport Clubului, Cristi Ciocoiu.

De curând, în structurile de conducere ale clubului au fost cooptați Nicolae Vătafu și dr. Cristian Postolache, care se alătura celor trei membri fondatori existenți, Cristi Ciocoiu, Remus Pozânarea și Cornel Gavrilescu. „Evident, lista rămâne deschisă”, a precizat președintele Ciocoiu.

„Schimbările care au avut loc la nivel de conducere au dat un mesaj pozitiv și echipei”, declara, în urmă cu o săptămână, antrenorul Cristi Popovici. Dovada? Rezultatele întregistrate de Sport Club în amicale. Trei meciuri, trei victorii: 8-0 cu Atletico Vaslui, 5-0 cu Petrotub Roman și 3-0 cu CF Brăila.

Succesul repurtat sâmbătă, la Galați, contra brăilenilor a fost parafat de golurile lui Curiliuc, Hurdubei și Andrei Pavel, după ce în minutul 2, Petrariu a apărat un penalty. „Sunt mulțumit de evoluția echipei în testul cu Brăila”, a declarat Popovici, care a utilizat formula: Petrariu (”30 Oltean, ”70 Savu) – Mihălăchioae (”46 Luncanu), Lozneanu (”60 Adăscăliței), Ursu (”46 Burcă), Drugă (”46 Sascău) – C. Neagu (”46 Strugariu, ”60 Vl. Pavel), Adăscăliței (”46 Taban), Țuțu (”46 Dumitriu), Căinari (”46 Vraciu) – Rusu (”46 A. Pavel), Curiliuc (”46 Hurdubei).

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 15:20 Diverse
Pe aceeași temă