Sărbătorile au înghețat total activitatea la CSMS Iași

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 14:18 Diverse
Sărbătorile au înghețat total** activitatea la CSMS Iași

Dacă grupările din Liga I se mișcă insistent în această perioadă, cele mai la îndemână exemple fiind Ceahlăul Piatra Neamț și FC Botoșani, care știu exact ce au de făcut până la reluarea campionatului, la divizionara secundă din Copou aproape totul a paralizat înaintea Crăciunului. Jucătorii, antrenorii, conducătorii și personalul auxiliar și-au încasat drepturile salariale pe luna octombrie, iar după intrarea în vacanță a formației antrenate de Marius Lăcătuș nu s-a mai întâmplat aproape nimic.

Se discută momentan doar despre plecarea în cele două stagii de pregătire ale iernii (la Cheile Grădiștei și în Antalya), deși odată cu trecerea timpului totul pare să devină tot mai incert, pentru că la achiziții „negociem”, după cum a spus ieri președintele executiv Florin Prunea.

Sigur, s-a reușit rezilierea contractelor lui T. Petrescu, Cl. Ionescu, Bădescu, R. Miron, iar mai nou și al lui Voicu, deși după cum anunțaseră în vară responsabilii CSMS asta ar fi trebuit să devină o simplă formalitate. Așa că singurul care nu a semnat încă rezilierea contractului a rămas Firoiu, a cărui situație este momentan incertă, el venind la Iași după începerea ediției și fiind legitimat abia la jumătatea sezonului de toamnă, în puținele jocuri în care a evoluat nedând satisfacție.

Puține realizări pentru o formație care a dezamăgit serios în toamnă sunt și în privința achizițiilor, doar portarul italian Caparco (ASA Târgu Mureș) și fundașul dreapta Bosoi (CF Brăila) punându-și semnăturile pe angajamentele oferite de clubul din Copou. Asta deși înțelegerile cu portarii B. Miron și Dani puteau fi reziliate foarte bine, pentru primul fiind adus deja înlocuitor, în timp ce pe ultimul, care a fost împrumutat la Iași de FC Botoșani până la vară, nu mai doresc responsabilii CSMS să-l păstreze. Și judecând după același raționament nici prezența lui Firoiu nu mai este necesară sub nicio formă, în ultimul meci al toamnei brăileanul Bosoi lăsând clar impresia că poate ajuta echipa lui Lăcătuș să-și atingă obiectivul.

Sursa: Evenimentul

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 14:18 Diverse
Pe aceeași temă