Rapidul joacă italienește!

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 12:56 Diverse
Rapidul** joacă italienește!

Doar 12 goluri a reușit să înscrie până acum Rapid CFR Suceava în sezonul de debut în Liga a II-a, câte unul pentru fiecare punct cucerit în turul campionatului. Paradoxal, fotbaliștii pregătiți de Ovidiu Murariu au etalat un fotbal avântat, și-au creat destule ocazii de marca, în special la jocurile de pe teren propriu, numai că indecizia la finalizare i-a privat pe suceveni de suficient de multe puncte, aceasta fiind pricipala cauză care a condus la clasarea pe locul al 10-lea la jumătatea întrecerii, la doar trei lungimi distanță de ultima clasată, Farul Constanța.

„Dacă în apărare am stat destul de bine, fundașii centrali Florin Plămadă și Andrei Lozneanu fiind stâlpii defensivei în tur, nu la fel au stat lucrurile pe faza ofensivă, unde jocul nostru a scârțâit vizibil. De aceea, trebuie să facem totul să întărim în pauza de iarnă acest compartiment și să găsim noi soluții pentru a crește productivitatea în fața porții adverse”, a  declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

În aceste condiții, golgeterii „ceferiștilor” din tur sunt Ionuț Plămadă și Mircea Negru, ambii cu doar 3 goluri marcate, cu specificația că două dintre reușitele lui Negru au fost din penalty.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 12:56 Diverse
Pe aceeași temă