Prunea: „Fără ajutorul lui Mircea Sandu și Kassai, Popescu nu va avea nicio șansă la alegerile”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 13:24 Diverse
Prunea:**

Florin Prunea, presedintele celor de la CSMS Iasi, îl ataca subtil pe Gica Popescu, unul dintre candidatii la sefia FRF, despre care spune ca poate ajunge sef la Casa Fotbalului doar daca va fi sprijinit din interior. Desi s-a numarat printre jucatorii de baza ai Generatiei de Aur, Florin Prunea nu a fost invitat la amicalul de la Salonic cu nationala Greciei care în 2004 castiga titlul european.

„Domnul candidat care s-a ocupat de aceasta actiune nu m-a convocat si pe mine. M-as fi dus, normal, însa n-am fost selectionat. Asta e, nu sunt dezamagit, trebuie sa întelegem ca e o campanie electorala si au fost invitati în Grecia multi dintre cei care îl sustin pe Gica Popescu. Oricum fara ajutorul lui Mircea Sandu si Kassai, Popescu nu va avea nicio sansa la alegerile pentru presedintia Federatiei. Nu stiu daca e sau nu normal sa fie sprijinit astfel însa noi, cei care votam, nu vom permite niciodata ca o anumita familie sau un grup de interese sa vina la conducerea fotbalului românesc. O sa vedeti ca nu se va întâmpla asa ceva!”, a spus Prunea pentru Digi Sport.

Chiar daca spune ca nu e certat cu Gica Popescu, Prunea a continuat sa-l „întepe” pe fostul coleg de la nationala. „Nu exista nicio ura între mine si Popescu, cu toate ca el spunea mai demult ca m-am dus cu roaba de documente la DNA ca sa-i fac lui rau în cazul Bratu. Nici vorba de asa ceva. M-am întalnit recent cu el la Iasi, ne-am salutat, dar nu mi-a prezentat si mie programul pe care-l are pentru FRF. Nu înteleg de ce nu a facut-o pentru ca eu nu sustin pe nimeni, sunt doar în tabara fotbalului. El ca manager a avut însa probleme mari, atat la scoala lui de fotbal, cat si la Chindia Targoviste. Plus ca odata cu retragerea fortata a lui din Comisia de Disciplina a UEFA, din cauza procesului în care e implicat, România a pierdut enorm, locul acela revenind definitiv Olandei!”, a conchis presedintele celor de la CSMS Iasi pentru Digi Sport.

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 13:24 Diverse
Pe aceeași temă