Protest al suporterilor „oțelari”, față de situația dezastruoasă a echipei. Când și unde are loc manifestația

Suporterii Oțelului pregătesc un protest de amploare față de situația dezastruoasă în care a ajuns clubul. Acțiunea de protest, inițiată de facțiunea Steel Boys, va avea loc duminică, 26 iulie, de la ora 16:00, pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, și se îndreaptă împotriva tuturor celor vinovați de situația în care a ajuns clubul în doar patru ani: de la a avea zeci de milioane de euro în conturi, la un pas faliment. Cei care doresc să sprijine în orice fel organizarea acestui protest găsesc informații utile pe contul de Facebook al grupului Steel Boys.

Oțelul ar putea face parte dintr-o serie de 13 echipe. VEZI toate detaliile ședința dintre reprezentanții FRF și cei ai cluburilor din Liga 2 în care nu s-a stabilit nimic concret în privința noului sezon. Burleanu insistă pentru o singură serie și a dat termen de răzgândire echipelor. FCM Dorohoi, care s-a înscris și ea după expirarea termenului limită, vrea clemență

Burcă, negocieri cu Rapidul

Altfel, Ovidiu Burcă, managerul sportiv al Oțelului, a fost ofertat să preia funcția de președinte al Rapidului, acesta confirmând pentru DolceSport că a avut o întâlnire cu Valerii Moraru, patronul clubului giuleștean. În prima parte a zilei de miercuri, o parte din principalele site-uri de stiri sportive din țară au anunțat că Burcă a acceptat oferta primită de la Rapid, însă Vlad Răpișcă, administrator special al FC Oțelul, a negat această informație.

„Nu este adevărat, este încă manager sportiv al Oțelului. Sunt convins că m-ar fi anunțat, dacă ar fi decis să plece. De altfel, în acest moment, el reprezintă clubul nostru la întrunirea de la FRF”, a spus Răpișcă, miercuri, în jurul orei 16:00, când încă nu se încheiase întrevederea de la Casa Fotbalului. Nici antrenorul Florin Marin, aflat în relații foarte strânse cu Burcă, nu credea în veridicitatea acestei informații. Încercările repetate de a-l contacta telefonic pe Ovidiu Burcă s-au soldat fără răspuns.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă