Olteanu: „Nu ne scăldăm în bani. Era mai bine dacă nu se tergiversa atâta vânzarea drepturilor tv”

Marius ANGHEL 29 Dec. 2014, 17:16 Diverse
Olteanu:**

Parcursul bun din această primă parte a sezonului Ligii 2, dar mai ales evoluția din Cupa României, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală, au atras atenția asupra clubului CS Mioveni. Atât jucătorii, cât și antrenorul Claudiu Niculescu sunt sub privirile echipelor din Liga 1, însă președintele argeșenilor, Dumitru Olteanu, se gândește la planurile pentru viitor.

„Sper ca după cele două promovări și două retrogradări am înțeles ce e de făcut. Noi am început o campanie la nivelul centrului de juniori. Modernizăm și stadionul. Am adus un antrenor valoros, tânăr, care va avea un cuvânt greu de spus. Toate acestea, susținute de un buget bun, vor duce la promovare.

La stadion am refăcut suprafața de joc, am refăcut drenajul, arată impecabil. Sperăm să acoperim și tribuna a doua. S-a lucrat și la vestiare și totul arată impecabil. În martie sau aprilie vrem să punem și o tabelă nouă. Va fi un stadion cochet, exact ce trebuie un oraș ca Mioveniul”, a spus oficialul la radio Sport Total FM.

„Încă dorim să rejucăm meciul cu CFR Cluj”

Eliminată în sferturi în ultimele minute ale jocului cu CFR Cluj, scor 3-4, și datorită unei faze în care jucătorii grupării ardelene nu au fost fair-play, CS Mioveni încă mai speră la rejucarea partidei după ce Federația a fost de acord cu acest lucru, însă totul ține acum de adversari. „Noi încă dorim să rejucăm meciul cu CFR Cluj. Am trimis o scrisoare ardelenilor în care le-am cerut un punct de vedere. Ar avea de câștigat fotbalul. Federația și-a dat acordul, dar așteaptă un punct de vedere și de la CFR”, a mai declarat Olteanu, care crede că lupta pentru promovare în campionat încă nu s-a încheiat: „Este o serie echilibrată, cu 5-6 echipe apropiate valoric și doar câteva rezultate au făcut ca Timișoara să fie distanțată. Nu este totul pierdut, Timișoara nu este încă învingătoare, îi va fi greu până la terminarea campionatului”.

În emisiunea „Fotbal la matineu”, conducătorul trupei argeșene a vorbit și despre starea financiară a clubului, dar și despre situația contractuală cu antrenorul Claudiu Niculescu. „Nu ne scăldăm în bani. Avem strictul necesar. Dacă exista mai multă expunere a ligii secunde probabil că mai creștea și cota jucătorilor. Cred că era mai bine dacă nu se tergiversa atâta vânzarea drepturilor TV.

Am avut o discuție cu Claudiu Niculescu, avem un proiect, iar el are un contract ferm pentru încă un an și jumătate. La finalul turului am semnat un act adițional prin care el și-a prelungit contractul”, a mai spus președintele lui CS Mioveni.

Marius ANGHEL 29 Dec. 2014, 17:16 Diverse
Pe aceeași temă