Nicola a revenit la antrenamente

Florin ALBOIU 10 Apr. 2009, 12:04 Diverse
Nicola a revenit la antrenamente

Sportul Studențesc s-a confruntat în primele etape ale returului cu probleme serioase de lot, din cauza accidentărilor. Antrenorii Florin Motroc și Cezar Zamfir au și acum mari dificultăți în alcătuirea echipei din acest motiv, însă situația începe să se îmbunătățească. Unul dintre indisponibili, mijlocașul Nicola Vasile a revenit în această săptămână la antrenamentele formației din Regie, după o perioadă de recuperare de aproape trei luni, ce a urmat operației la menisc de la începutul anului.

 

În "infirmeria" din Regie în prezent se mai află fundașii Marian Dedu și Dean Beța, atacantul Andrei Stângă și mijlocașul Marius Nae. De asemenea, atacantul Silviu Păuna, accidentat într-un meci al echipei a doua a alb-negrilor cu Dinamo III, resimte încă dureri la genunchi.

 

Pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo II, tehnicienii Sportului Studențesc nu se vor putea baza nici pe Viorel Ferfelea, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar portarul Cătălin Samoilă participă în aceste zile la acțiunea selecționatei U19 din Portugalia.

Florin ALBOIU 10 Apr. 2009, 12:04 Diverse
Pe aceeași temă