Lungu este È‹n continuare jucătorul Sportului: „Continuă să vină cu falsuri și comisia È‹i acceptă tot”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 00:12 Diverse
Lungu este È‹n continuare jucătorul Sportului:**

După 10 luni de judecată, litigiul dintre Andrei Lungu și Sportul Studențesc s-a È‹ncheiat, clubul având câștig de cauză. În prima instanță, comisia CNSL a acceptat să se facă o expertiză contabilă, cheltuielile fiind suportate de către jucător. În această expertiză clubul nu a pus la dispoziție experților toate dispozițiile de plată .

  „Am făcut o expertiză contabilă, iar domnul Siman nu i-a lăsat pe experți să È‹și facă treaba. Nu a vrut să arate toate documentele din 2010 și expertiza s-a făcut doar pe actele care erau la dosar. Pe lângă expertul de la federație am mai plătit un expert parte, care m-a costat 2.500 de lei. Pe dispozițiile din 2010 a trecut la scopul plății, avans drepturi contractuale 2011-2012. Adică in 2010 am fost plătit pe 2012 ,memoriu am voie să bag decât pe un an de zile”, a spus Lungu.

Comisia CNSL i-a acceptat 8.000 euro

În prima instanță, comisa CNSL  a dat caștig de cauză clubului, dar i-a acceptat jucătorului suma de 8.000 euro pe care clubul nu ar fi plătit-o. Această decizie a fost atacată cu recurs de către clubul bucureștean.

 „În prima instanță nu m-a dat jucător liber, dar mi-au acceptat 6.000 de euro drepturi salariale, 1.000 lei taxa de expert și 6.000 lei operația pe care am plătit-o din propriul buzunar. Am vrut să fac recurs, dar clubul a făcut È‹naintea mea, iar la recurs au mai venit cu niște dispoziții de plată pe care au trecut o dată recentă È‹n care au motivat că mi-au plătit și acești bani. Comisia de recurs a acceptat și aceste dispoziții.”, a mai spus Lungu.

Taxa de recurs și o dispoziție de plată falsă

 „Taxa de recurs s-a facut  prin cont bancar. In acel ordin de plată se vede clar că unde este trecută data a fost inițial anul 2012, iar din acel 2 s-a facut 3, adică 2013. I-am rugat pe cei de la federație să se uite dacă È‹n acea perioadă au intrat acești bani È‹n contul lor, dar nu am primit niciun răspuns. Pe o dispoziție de plată pe care a depus-o la dosar nu este semnătura mea. Aceasta dispoziție a fost adusa la recurs, iar eu nu pot face expertiză grafologica decât È‹n prima instanță, la recurs nu am voie. Continuă să vină cu aceste falsuri si cel mai dureros este că noi nu putem face mare lucru deoarece comisia È‹i acceptă tot.”, declară mijlocașul.

Comunicarea deciziei a durat 22 de zile

„Comisa de recurs a decis È‹n data de 27-02-2013 că am pierdut. Nu am fost declarat jucător liber și am pierdut și banii pe care È‹i caștigasem in prima instanță. Astăzi, după 22 de zile de la decizie, am primit È‹n sfârșit comunicarea oficială. A trebuit să aștept 22 de zile să È‹mi redacteze o foaie È‹n care scrie că nu mi-au acceptat nimic. Este o bătaie de joc.”, spune indignat Andrei.

Operația și recuperarea și-a plătit-o singur

„Anul trecut, È‹ntr-un amical cu Rapid, m-am accidentat și a trebuit să mă operez de ligamente incrucișate și menisc. Această operație mi-am plătit-o singur, fiind ajutat și de impresarul meu Lucian Marinescu si parinții prietenei mele. Clubul nu a plătit nimic, cu toate că m-am accidentat È‹ntr-un meci amical. Recuperarea, de asemenea, tot eu am plătit-o. Nu am mai primit niciun ban de aproape 2 ani. Acum urmează să depun alt memoriu, pe 7 luni, timp È‹n care s-a judecat primul memoriu, plus 9.100 lei operația. Sunt curios dacă mai aduce dispoziții de plată și la acest memoriu. Oare așa mulți bani am luat È‹ncât să mă acopere pe 2 sau 3 ani. Dacă nici așa nu voi reuși, am să mă duc la TAS, să vedem acolo cu ce mai vine.” a È‹ncheiat Andrei Lungu.

Articol scris de Claudia DRAGU

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 00:12 Diverse
Pe aceeași temă