FOTO | Fanii echipei lui Mititelu au vandalizat casa lui Sorin Cârţu! Reacţia legendei Ştiinţei

Cosmin STAICU 15 May. 2020, 17:57 Diverse

Legenda Ştiinţei, Sorin Cârţu (64 de ani), s-a trezit astăzi, 15 mai, cu casa vandalizată de suporterii echipei lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, care s-au şi „semnat” pe gard, mândri de gestul lor. Aceştia au profitat de ieşirea din starea de urgenţă şi au sărbătorit promovarea în Liga a 2-a, dictată de FRF după 16 etape dintr-un total de 30, scriind mesaje obscene pe casa unuia dintre cei care au clădit, din mai multe poziţii, istoria Ştiinţei.

Nu este prima dată când „Sorinaccio” păţeşte acest lucru, fanii lui Mititelu scriindu-i pe casă mesaje triviale şi în urmă cu câţiva ani.

Glorie a Ştiinţei, Sorin Cârţu are titluri şi Cupe atât ca jucător, cât şi ca antrenor cu Universitatea Craiova, fiind golgheterul din cupele europene al Campioanei Unei Mari Iubiri.

„Păcatul” lui Sorin Cârţu este că nu a dorit niciodată să se alăture clubului condus de Adrian Mititelu, indiferent de perioadă şi de numele pe care l-a avut acesta, preferând să revină în conducerea Ştiinţei, fiind acum preşedintele clubului. Pe la casa lui Sorin Cârţu, precum şi pe la cele ale coechipierilor săi din Craiova Maxima se abăteau suporterii Ştiinţei pe vremuri, pentru a sărbători marile victorii europene şi nu numai, fiind scandate ore în şir numele celor care au clădit gloria acestui club.

În aceste zile, se face lobby intens din mai multe direcţii pentru ca echipa lui Adrian Mititelu să poată evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Tot suporterii lui Mititelu au dat foc arenei Extensiv, anul trecut, la meciul echipei lor contra satelitului Universităţii Craiova, în Liga a 3-a. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca arena să fie salvată de flăcări.

Cârţu depunde plângere la poliţie

„Sunt la Poliție acum, depun plângere. Se văd pe camere indivizii, cred că sunt vreo 10. Au fost mascați, dar se vede cine a fost, plus că se cam știe cine se ocupă cu asta. Ca polițiști trebuie să-i știe, să-i aibă în fișe, în plus se cam disting unii dintre ei. Degeaba au avut măștile pe față, că se vede cine a fost. Ce, dacă îmi pun eu ceva pe față nu se vede că sunt Sorin Cârțu? Sunt convins că de data asta o să-i prindă poliția! Data trecută am acceptat, în sfârșit, am trecut cu vederea, dar acum nu-i mai las, trebuie să plătească pe aceste acte de vandalism. La fel s-a întâmplat acum vreo 4-5 ani, când mi-au scris și pe mașină, dar acum nu-i mai las. Ce fac, las să devină o obișnuință? O să aibă de tras după ce au făcut”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Gazeta de Sud.

Reacția Poliției din Craiova

„În cursul nopţii trecute, persoane necunoscute au murdărit scriind cuvinte obscene pe gardul locuinţei unui bărbat de 65 de ani din Craiova. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, dosarul penal fiind deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat reprezentantul Poliţiei din Craiova.

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/domnule-mititelu-nici-nu-stii-cat-de-mic-incepi-sa-fii-opinie-andrei-trifan-19132218

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mircea-sandu-despre-revenirea-lui-adrian-mititelu-cu-fc-u-craiova-in-liga-2-nu-am-stiut-pentru-ca-nu-ma-mai-intereseaza-niciodata-nimic-despre-acest-om-oricum-fiecare-i-19132594

Cosmin STAICU 15 May. 2020, 17:57 Diverse
Pe aceeași temă