Internaționalii de juniori ai ACS Poli s-au întors de la lot: „E important să jucăm la seniori”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2013, 13:49 Diverse
Internaționalii de juniori ai ACS Poli s-au întors de la lot:** „E important să jucăm la seniori

Cristian Bărbuț și Cristian Bocșan nu au fost prezenți la meciul lui ACS Poli cu CS Mioveni, deoarece au jucat la Mogoșoaia în dubla naționalei Under 18 a României, împotriva reprezentativei similare a SUA.

Tricolorii mici au terminat la egalitate primul meci cu americanii, 1-1 și l-au câștigat pe al doilea, cu 2-0.
„Au fost două meciuri grele. În al doilea, am avut și șansă, mă bucur că i-am bătut cu 2-0. Am jucat atacant central. Sunt supărat că nu am reușit să marchez. O să o fac în următoarele jocuri. Ambii fundași au fost foarte înalți, a fost destul de greu dar am încercat și reușit să câștig câteva mingi”, a declarat Bărbuț, care a debutat pentru alb-negri în meciul de la Arad, pierdut cu 0-1 în fața celor de la UTA.

„E important să jucăm la seniori. Așteptăm să jucăm și în Liga a II-a și la națională, să avem minute. Avem multe de învățat de la jucători ca Ovidiu Petre și Dina. Dacă ei au făcut un meci mai slab, nu înseamnă că nu au valoare, știm cu toții unde au jucat, ce rezultate au avut. Normal că avem de învățat de la ei. Se întâmplă la orice jucător să prindă o zi mai proastă. Ne încurcă pauza, nu avem posibilitatea să jucăm meci de meci. Încercăm să ne mobilizăm”, a mai spus Bărbuț.

Fundașul Bocșan speră să prindă și el cât mai multe meciuri la echipa mare, antrenată de Vali Velcea. „E mai importat să joci la o echipă de seniori, pentru că atunci jucăm și la națională. E nivel înalt la amândouă. Sperăm sa trecem de calificări și să ajungem la turneul final. Am început puțin mai greu, pentru că toate echipele se mobilizează și vor să scoată puncte cu noi. Sper să nu le mai dăm șanse în meciurile următoare.”, a spus Bocșan.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 26 Mar. 2013, 13:49 Diverse
Pe aceeași temă