Încercarea suporterilor arădeni de a discuta cu Dieter Kass a eșuat!

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 17:03 Diverse
Încercarea suporterilor arădeni** de a discuta cu Dieter Kass a eșuat!

După ce în urmă cu câteva zile suporterii „Bătrânei Doamne” au spus că vor încerca prin propriile forțe să vorbească cu neamțul Dieter Kass despre posibilitatea ca acesta să preia clubul arădean, astăzi, fanii au emis un nou comunicat prin care spun că n-au primit niciun răspuns din partea omului de afaceri. Arădenii i-au prezenta posibilului investitor ce înseamnă UTA pentru suporterii ei și punctul lor de vedere despre preluarea echipei, însă Kass n-a dat niciun semn de viață.

În cazul în care tranzacția dintre Dieter Kass și Catanzariti se va face într-un final, sâmbătă, conform presei arădene cele două parți ar urma să se întâlnească, suporterii arădeni vor să li se ia în considerare și pretențiile lor, adică  „ne dorim ca UTA să devină un club stabil, cu o viziune realistă asupra propriilor capacități financiare și sportive.”

Iată comunicatul de presă trimis de liderul suporterilor:

În ultimele trei zile, Suporter Club UTA a făcut demersuri concrete în vederea contactării omului de afaceri austriac Dieter Kaas. Am folosit în acest sens toate canalele de comunicare disponibile: telefon și internet. Din păcate, până la această oră nu s-a primit niciun răspuns. Sperăm însă ca Dieter Kaas să își precizeze cât mai curând opțiunea față de UTA atât conducerii clubului cât și opiniei publice.
        Suporter Club UTA a căutat să intre în contact cu Dieter Kaas pe o cale independentă, fără intermedierea altor persoane. Considerăm că am folosit căi de comunicare oficiale, scopul nostru fiind acela de a-i prezenta domnului Kaas ce înseamnă UTA pentru suporterii ei, pentru arădeni, pentru orașul și județul Arad. În acest sens i-am trimis și câteva materiale informative despre istoria UTA-ei. De asemenea am urmărit deschiderea unui canal de comunicare cu D. Kaas în eventualitatea dorinței domniei sale de a afla anumite informații dintr-o sursă independentă.
         Acesta este modul prin care Suporter Club UTA înțelege să acționeze cu orice persoană care își manifestă deschis interesul de a prelua „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.
         Facem un apel domnilor Giovanni Catanzariti, Dieter Kass, Iulian Olaru (sau oricăror alte persoane implicate în eventuala tranzacție) să țină cont și de sentimentele miilor de suporteri ai UTA-ei care așteaptă de ani de zile ca soarele să răsară și în curtea Bătrânei Doamne. Dacă într-adevăr, așa cum a apărut în mass-media arădeană, situația s-ar putea clarifica sâmbătă, atunci sperăm ca părțile să aibă în discuție și interesul pe termen mediu și lung al clubului. Indiferent cine va conduce clubul pe mai departe, ne dorim ca UTA să devină un club stabil, cu o viziune realistă asupra propriilor capacități financiare și sportive.

Consiliul Director al Suporter Club UTA                                                            9.01.2013
 

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 17:03 Diverse
Pe aceeași temă