Iftime promite că nu mai vorbește de arbitrii: „Mă simt un pic vinovat pentru că am tot spus că ei sunt negrul fotbalului”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 11:00 Diverse
Iftime promite că nu mai vorbește de arbitrii:** „Mă simt un pic vinovat pentru că am tot spus că ei sunt negrul fotbalului

 Principalul finanțator al FC Botoșani spune că nu va mai vorbi de arbitrii din returul campionatului. El recunoaște că a greșit după anumite meciuri când a găsit arbitrii țapi ispășitori pentru eșecurile echipei FC Botoșani.

„De multe ori, furat de evenimente, după meci dau tot felul de declarații. Sigur că îmi pare rău. Luate din context, chiar par grave. Arbitrii sunt la nivelul fotbalului românesc. Fiecare greșim. Ă‚sta e nivelul la care suntem. Îmi schimb complet atitudinea față de arbitrii. E clar că fac rău. Nu mă regăsesc eu în felul acesta de a mă exprima. Arbitrii își fac treaba așa cum o fac. De multe ori bine dar și de multe ori prost. Ei sunt la nivelul fotbalului. Tot ce am spus despre fotbal și despre arbitri, într-o exprimare coerentă și în interviul cap-coadă nu am lăsat să se înțeleagă că doar ei sunt vinovați și noi suntem cei vrednici. Vrednici și vinovați suntem toți. Mă simt un pic vinovat pentru că am tot spus că ei sunt negrul fotbalului”, a spus Valeriu Iftime, citat de Bt online.

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 11:00 Diverse
Pe aceeași temă