Iancu, despre viitorul Rapidului: „E fantastic ce se întâmplă acolo. Pe noul club se poate construi”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 16:38 Diverse
Iancu, despre viitorul Rapidului:**
  • Tribunalul București a confirmat astăzi planul de reorganizare al FC Rapid
  • Gruparea giuleșteană își poate depune dosarul la FRF în vederea obținerii licenței pentru ediția 2014/2015 a Ligii I

 

Vestea a ajuns și la Marian Iancu, fostul finanțator al Politehnicii Timișoara, care și-a declarat interesul de a investi în clubul Rapid. Omul de afaceri a avut discuții cu acționarii alb-vișiniilor, dar ezistă să dea un răspuns concret în ceea ce privește o revenire în conducerea unui club de fotbal din România.

„Au fost momente în care am zis că nu revin în fotbal. Am condiționat revenirea mea de schimbarea conducerii LPF. Politehnica Timișoara și Rapid sunt țintele mele. Nu vreau statutul de acționar majoritar, nu vreau să mă implic decizional. Dacă ar veni câteva persoane implicate, nu s-ar pune problema datoriilor actuale. Rapid nu va fi o echipă care doar să facă act de prezență în Liga 1, cum o face de exemplu Săgeata. Cu domnul Zamfir am discutat doar despre ce înseamnă o echipă de Liga 1, ce înseamnă bugetul echipei și cum poate ajunge clubul la porțile Europei”, a demarat Marian Iancu într-o intervenție la sport.ro. Omul de afaceri a nuanțat apoi:

„Nu pot spun acum ce voi face. De obicei este multă lume care se înghesuie în astfel de condiții. Nu mă hazardez. În momentul de față nu exte prioritară partea sportivă, ci organizarea clubului. Domnul Zamfir este implicat emoțional, nu știu și dacă financiar. Dacă masa credală este fixată la 4 milioane de euro, este prea frumos. E o sumă foarte mică. E fantastic pentru Rapid. Dacă va rămâne așa, există certitudinea că va exista progres. E o sumă pe care mi-a spus-o și domnul Zamfir, această sumă nu sperie pe nimeni.

Pe noul Rapid se poate construi. Există Național Arena, suporterii ar veni acolo. Rapid este al doilea, al treilea brand din țară, după Dinamo. Mai sunt și Craiova, și Iașiul, vor reveni și ele”, a mai spus Marian Iancu la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 16:38 Diverse
Pe aceeași temă