FOTO | A început procedura de recepție a noului stadion din Târgu Jiu. Când ar putea fi inaugurată arena

Marius ANGHEL 23 Sep. 2019, 15:13 Diverse

Mult a trecut, puțin a rămas! Așteptarea a ajuns aproape de final, iar, în scurt timp, noul stadion din Târgu Jiu va fi dat în folosință. Astăzi dimineață, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) au convocat la arena de pe malul Jiului firmele constructoare, dar și reprezentanții primăriei Târgu Jiu pentru demararea inspecției stadionului. Precesul de recepție ar trebui să fie încheiat în aproximativ o săptămână, dacă nu apar probleme, iar în luna octombrie noul stadion are mari șanse să fie inaugurat. Pe arena din Târgu Jiu își doresc să își dispute meciurile de pe teren propriu trei echipe, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Pandurii Târgu Jiu (ambele din Liga 2) și U Craiova 1948 SA (Liga 3), însă cea care are întâietate este Pandurii.

Luni dimineață a demarat procedura de recepție a noului stadion din Târgu Jiu, la fața locului fiind prezenți, printre alții, directorul CNI, Adrian Cefalan, reprezentanții firmelor care au construit diverse părți ale arenei, ACI Cluj și CONA Sibiu, dar și membrii comisiei speciale formate de primărie.

Potrivit pandurul.ro, procedura de recepție a început cu inspectarea zonelor destinate sportivilor, vestiarele, căile de acces, parcarea subterană, tribunele, lojele stadionului, zona destinată mass-media și spațiile tehnice. Încă de la primele ore ale dimițenii, la stadion au fost pornite stația de amplificare și cele două tabele electronice, cât și instalația de nocturnă.

Finalizată după aproape șase ani, arena din Târgu Jiu a costat peste 28 de milioane de euro și are puțin peste 12.000 de locuri. Stadionul Municipal ar fi trebuit inaugurat în 2016, însă ar putea fi dat în folosință în luna octombrie 2019.

CITEȘTE și: Primarul din Târgu Jiu, asaltat de solicitări de la cluburi de fotbal care vor să joace pe noua arenă din oraș: „Toate sunt binevenite”. U Craiova și FCSB, așteptate și ele

Oradea vrea să-și facă stadion asemănător cu cel de la Târgu Jiu. Primarul Ilie Bolojan a anunțat locația unde va fi construit, pașii următori și când vor începe lucrările

 

Foto: pandurul.ro

 

Marius ANGHEL 23 Sep. 2019, 15:13 Diverse
Pe aceeași temă