Dunărea scoate la vânzare abonamente pentru meciurile din retur. Brișan: „Suporterii adevărați trebuie să sprijine acest club”

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 13:45 Diverse

Liderul Ligii 2 pune în vânzare, începând de miercuri, 14 februarie, abonamente pentru meciurile pe care le are de desfășurat pe teren propriu în partea a doua a campionatului, ediție la finalul căreia speră să promoveze în premieră în Liga 1.

Abonamentele se pot ridica de la sediul clubului Dunărea, din incinta stadionului Municipal Călărași. Prețul unui abonament pentru un loc în tribune costă 60 de lei, în timp ce pentru tribuna oficială suporterul trebuie să scoată din buzunar 250 de lei. Un simplu bilet în tribună costă 10 lei.

Dunărea are nouă meciuri de disputat pe teren propriu până la finalul sezonului.

Meciurile Dunării Călărași de pe teren propriu în returul Ligii 2:

24 februarie / FC Hermannstadt
10 martie / CS Afumați
17 martie / Sportul Snagov
31 martie / UTA Arad
14 aprilie / ASU Poli Timișoara
21 aprilie / Foresta Suceava
5 mai / Ripensia Timișoara
16 mai / Dacia Unirea Brăila
26 mai / Chindia Târgoviște

„Nu-i corect față de ceilalți locuitori ai municipiului și județului Călărași ca întreg bugetul să fie asigurat de cele două instituții”

Președintele Dunării, Florentin Brișan, a anunțat că suporterii pot fi achiziționate de la sediul clubului, situat în B.dul Republicii, 39 abonamentele pentru jocurile de acasă ale echipei de liga a 2-a, Dunărea.

„De miercuri îi așteptăm pe toți iubitorii fotbalului și ai Dunării ca să achiziționeze abonamentele în suma de 60 de lei. Vor putea vedea astfel toate cele nouă jocuri de acasă ale echipei noastre pentru a-i susține pe băieți în această competiție pentru Liga 1. Pentru Tribuna Oficială, abonamentul este de 250 de lei”, a precizat Brișan.

Primul joc oficial din 2018 al Dunării va fi chiar împotriva celei de-a doua clasate FC Hermannstadt. Diferența dintre cele două echipe e de doar un punct.

Conducătorul echipei călărășene a făcut și un apel către suporteri, transmițându-le că echipa are mare nevoie de suportul lor, atât fizic, cât și financiar, pentru a-și îndeplini obiectivul de a promova. „Consider că acei suporteri adevărați trebuie să sprijine acest club. Doar din banii de la Consiliul Județean și Primăria Călărași nu se poate face performanță. Și nici nu-i corect față de ceilalți locuitori ai municipiului și județului Călărași ca întreg bugetul să fie asigurat de cele două instituții. De aceea, fac un apel ca toți cei care iubesc această echipă, sunt alături de fotbal, să susțină prin intermediul unui bilet sau abonament această echipă care se află în fața unei performanțe unice”, a spus Brișan.

„În momentul acesta, potrivit estimărilor noastre, având în vedere și cuantumul alocațiilor pe care le vom primi de la primărie și Consiliul Județean, rezultă un deficit de 50 de mii de lei lunar pe care voi încerca să-l acopăr din surse private. Fie că vorbim de sponsori sau vânzarea de bilete și abonamente”, a conchis președintele Brișan.

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 13:45 Diverse
Pe aceeași temă