„Dembo”, cel mai bun mijlocaș dreapta!

25 Jan. 2012, 18:06 Diverse
„Dembo

Emeric Dembroschi, „Eroul de la Guadalajara”, a câștigat clar sondajul privind cel mai bun mijlocaș dreapta din istoria clubului bănățean. În următoarele șapte zile pe pagina de facebook a „alb-violeților” se va vota pentru postul de mijlocaș central în „deam-team-ul” lui Poli.

„Dembo” a fost votat de 184 de fani și a fost urmat la o distanță considerabilă de actualul echipier al lui Udinese, Gabriel Torje (26 voturi). Al treilea în top a ieșit Petre Vlătănescu (nouă sufragii). Alte opțiuni la dispoziția suporterilor au fost Lazăr, Cojereanu sau Igna.

Mai multe despre „Eroul de la Guadalajara” aici

Celebrul mijlocaș al lui Poli a fost botezat de presă Emerich Dembrovschi sau variante asemănătoare, din cauza dificultății în pronunțare a unor comentatori ai anilor ’70. Un alt mit în jurul său a fost și statuia sa din Mexic, tot „Dembo” ne-a dezvăluit cu ocazia aniversării clubului că are într-adevăr statuie, dar aceasta se află în localitatea natală, Câmpulung la Tisa.

„Chirurgul” intră în operație

De azi fanii pot vota titularul postului de mijlocaș central, și au de unde alege! Dan Alexa se află deocamdată în spatele lui Iosif Rotariu în noul sondaj. Bourceanu, Tavi Roșca, Titi Nicolae și Petre Cojereanu, care a intrat și în acest sondaj, reprezintă variante atrăgătoare.

Iată cum arată primul unsprezece istoric al lui Poli până în acest moment:
Pantilimon – Contra, Păltinișanu, Cisovsky, C-tin Varga – Dembroschi, ?, ?, ? – ?, ?

Articol scris de Cornel BIHOLARI

25 Jan. 2012, 18:06 Diverse
Pe aceeași temă