Debut de vis pentru Cerlincă în Liga 1: „Am trăit momente de mare bucurie, pe care nu le voi uita niciodată”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 11:40 Diverse
Debut de vis pentru Cerlincă în Liga 1:**

Suceveanul Andrei Cerlincă a avut parte de un debut cum nu se poate mai fericit în Liga 1. Transferat în această iarnă de la Rapid Suceava la Rapid București, mijlocașul în vârstă de 20 de ani a prins pe teren ultimele 7 minute ale confruntării cu Steaua, din etapa a 18-a, aducându-și astfel aportul la succesul puțin scontat al giuleștenilor în Ghencea.

„Am trăit momente de mare bucurie, pe care nu le voi uita niciodată. Să debutez în Liga 1 și mai ales să câștig în Ghencea sunt realizări la care nu m-aș fi gândit în urmă cu ceva timp. Important este să rămân cu picioarele pe pământ și să mă pregătesc intens, pentru a putea juca din ce în ce mai mult. M-am acomodat bine în Giulești, mă motivează mult faptul că antrenorul Cristian Pustai mi-a acordat încredere încă din prima zi și nu vreau să-l dezamăgesc. Pentru mine, reprezintă un vis faptul că am ajuns să fiu coechipier cu fotbaliști de calibru, precum Daniel Pancu, Cristian Săpunaru sau Daniel Niculae”, a declarat fostul internațional de juniori al României.

După victoria în fața Stelei, Andrei este mai încrezător ca niciodată că Rapidul se va salva de la retrogradare, mai ales că beneficiază și de suportul celor mai dedicați suporteri din țara noastră. „Fanii noștri sunt trup și suflet pentru Rapid, practic ne împing de la spate să dăm totul pe teren. Sunt sigur că stadionul Giulești va fi plin la meciul cu Viitorul, din etapa viitoare, când suntem deciși să facem un alt pas important pentru îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus”, a precizat fotbalistul lansat în fotbalul mare de Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Debutul lui Andrei Cerlincă în Liga 1 a fost urmărit pe viu de asistentul FIFA sucevean Sebastian Gheorghe, care a oficiat la una dintre linii.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 11:40 Diverse
Pe aceeași temă