Cupa Sergiu Radu și-a consumat a 11-a ediție! „Oltenii au sângele care fierbe și mereu vor ieși copii talentați”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 12:24 Diverse

Ajunsă la ediția cu numărul 11, tradiționalul turneu de minifotbal pentru copii Cupa Sergiu Radu s-a desfășurat, sâmbătă, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. Competiția a fost organizată în acest an, ca și în precedenții, de profesorul de la Gib Mihăescu Drăgășani și CS Hidro, Narcis Enăchescu.

La turneu au participat opt echipe, reprezentând două categorii de vârstă. Astfel, la grupa 1999 s-au înscris LPS Slatina, Gib Mihăescu Drăgășani, Damila Rm. Vâlcea și AS Magheru Rm. Vâlcea. La grupa 2001 au fost prezente Hidro Rm. Vâlcea, Kinder Brașov, Atletic Bradu și Sarmi Getica Rm. Vâlcea. În plus, două echipe de juniori născuți în 2010, I Sport și CS Hidro au disputat un joc demonstrativ. Nu s-a ținut niciun scor sau clasament, prioritatea fiind bucuria copiilor, care au primit cu toții cadouri constând în dulciuri, medalii și cupe.

La final a avut loc și tradiționalul joc demonstrativ pentru seniori, unde au fost prezenți foști fotbaliști sau jucători aflați în activitate. S-au aflat pe teren Sergiu Radu și băiatul său, Nicholas, Adrian Păun, Mihai Costea, Cosmin Ursu, Alin Savu, Bogdan Mihalache, Denis Dumitrașcu, Marius Filip, Radu Bârzan, Lucian Iordache, Bogdan Efitmie, Tavi Mîțoc și Ionuț Lăzărescu.

Născut și lansat în fotbal la Drăgășani / Vâlcea, atacantul echipei CFR Cluj, Adrian Păun a devenit o prezență obișnuită la Cupa Sergiu Radu. „Este binevenit acest turneu, copiii se bucură mult și vor să demonstreze că sunt buni și vor ajunge mari. Am văzut copii buni, dacă vor fi serioși și vor urma sfaturile antrenorilor, cu siguranță vor ajunge departe. Oltenii au sângele care fierbe și mereu vor ieși copii talentați. Eu sunt mereu acasă de sărbători, aici, la Drăgășani, și vin mereu cu drag. Pentru mine a fost un an foarte bun, CFR Cluj este pe primul loc, eu am evitat accidentările și am fost sănătos. Este devreme să vorbim de titlu, vom vedea în play-off ce va fi”, a declarat Adrian Păun.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 12:24 Diverse
Pe aceeași temă