Clubul Pandurii, încolțit din toate direcțiile! A rămas și fără site-ul oficial

Marius ANGHEL 19 Dec. 2019, 13:11 Diverse

Pandurii Târgu Jiu traversează cea mai grea perioadă a existenței sale de 57 de ani. A încheiat prima parte a actualului sezon pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 8 puncte acumulate în 21 de etape, e aproape de faliment, are interzis de la FRF să facă transferuri, asociații au părăsit clubul, iar primarul a anunțat că echipa va trebui să plătească pentru a mai juca pe noul stadion. Mai nou, Pandurii nu mai are nici site oficial.

Din această săptămână, site-ul oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu a fost suspendat. Din cauza problemelor financiare, clubul nu a mai plătit firma care găzduia domeniul panduriics.ro, astfel că activitatea site-ului, unde erau prezentare știri despre echipă și declarațiile oficialilor și jucătorilor, a fost oprită.

Pandurii nu poate face transferuri după ce FRF i-a interzis acest lucru la începutul sezonului, deoarece nu a îndeplinit sarcinile financiare din dosarul pentru licențierea la Liga 2. Clubul gorjean are restanțe pe mai multe luni și către actualii jucători.

Marius ANGHEL 19 Dec. 2019, 13:11 Diverse
Pe aceeași temă