Antrenorul Politehnicii, implicat într-un meci cu scandal, lăsat cu suspendarea arbitrilor și observatorului

Marius ANGHEL 21 Feb. 2018, 08:37 Diverse

Antrenorului echipei ASU Politehnica Timișoara, Bogdan Andone (43 de ani), a nimerit, fără să vrea, într-un meci de Liga a 4-a Alba terminat cu mare scandal. Conform publicației din Alba Ziarul Unirea, echipa din orașul natal al tehnicianului din Liga 2, Metalu Aiud, a făcut la acel joc cinci schimbări, iar arbitrul și observatorul nu au reacționat în niciun fel, trecând cu vederea această neregulă și nespecificând-o în raport. Jucătorul înlocuit peste ceea ce permite regulamentul a fost chiar… Bogdan Andone.

Evenimentele au avut loc pe 26 noiembrie 2017, la meciul dintre Metalu Aiud și Energia Săsciori, câștigat cu 4-0 pe teren de aiudeni. Echipa localnică este antrenată de unul dintre fratele antrenorului Timișoarei, Radu Andone. Acesta l-a schimbat în minutul 81 pe Bogdan Andone cu Alexandru Olar, ca a cincea înlocuire, deși în Liga a 4-a sunt permise patru.

După mai multe ședințe ale Comisiei de Disciplină, arbitrul partidei, Horațiu Balea, a fost reținut de la delegări toate primăvara din cauza celor întâmplate, iar AJF Alba a dat meciul câștigat la „masa verde” pentru Săsciori. Balea nu va arbitra timp de trei luni, astfel că va ratat tot returul campionatului. Aflați în culpă, și ceilalți membri ai brigăzii delegate (Alin Popa și Sebastian Prodea), împreună cu observatorul Vasile Dărămuș, o să suporte sancțiuni asemănătoare.

În Liga a 4-a Alba, Metalu Aiud, echipă unde mai joacă uneori și Bogdan Andone, e pe locul 10, cu 21 de puncte acumulate în 15 etape.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 21 Feb. 2018, 08:37 Diverse
Pe aceeași temă