Dinamo pregătește actele pentru prima plecare din pauza de iarnă. Jucătorul s-a pus rău cu Ovidiu Burcă, iar conducerea anunță: ”Nu mai e mult până la pauză”

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2022, 08:34 Liga 2

Dinamo a confirmat ceea ce era evident, anume că Valentin Lazăr va părăsi, foarte probabil, echipa în pauza de transferuri din iarnă. Mijlocașul de 33 de ani va trebui să își găsească un alt club, pentru care să evolueze în partea a doua a sezonului. Plecarea lui Lazăr a fost anunțată de Răzvan Zăvăleanu.

Valentin Lazăr, șanse foarte mari să plece de la Dinamo în pauza de iarnă!

Administratorul judiciar al clubului Dinamo a dat de înțeles că Valentin Lazăr nu vrea să mai fie nici el legat de echipă și vrea să plece, la mijloc fiind anumite detalii despre care conducătorul nu dorește să vorbească, să le facă publice.

La cum se prezintă situația acum, Dinamo și fotbalistul vor rupe acordul în pauza dintre ani, nemaifiind, lucru intuit de luni bune, o relație solidă între părți, după ce Ovidiu Burcă a adus prima dată în discuție neînțelegerile dintre el și Valentin Lazăr, necunoscute fanilor.

Răzvan Zăvăleanu anunță că Valentin Lazăr va pleca, foarte probabil, de la Dinamo: ”Se vor semna raporturile pentru încetarea contractului”

Din câte se pare, mijlocașul a încălcat regulamentul intern, iar acesta pare a fi motivul pentru care a dispărut din planurile ”câinilor”.

Din punct de vedere sportiv, vă dați seama că antrenorul e suveran. El spune pe cine se bazează și pe cine nu. Partea sportivă este extrem de importantă și atâta vreme cât îi cerem antrenorului să aibă rezultate, în aceeași măsură trebuie să îi dăm credit când ia anumite măsuri. Nu mai este mult până în pauză de iarnă.

Evident că nici jucătorul nu își dorește să rămână la o echipă unde nu e dorit. Și în pauza de iarnă probabil că se vor semna raporturile pentru încetarea contractului. Este oricum un subiect care ține de bucătăria clubului și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform Radio Dinamo 1948.

Valentin Lazăr trebuia să fie om de bază la Dinamo, dar pleacă în iarnă

Valentin Lazăr a început sezonul ca titular la Dinamo, în primele patru meciuri, când echipa abia forma un lot competitiv la acest nivel fotbalistic al Ligii 2. În schimb, din etapa a 5-a, după ce deja se făcuseră noi transferuri și relațiile de joc au început să se lege, situația lui Lazăr a început să scârțâie.

La meciurile cu Concordia și Steaua, din rundele 5 și 6, mijlocașul a început ca rezervă și a fost introdus în a doua repriză. În schimb, în runda a 7-a, contra Gloriei Buzău, Lazăr a fost titular și a fost înlocuit în repriza a doua. Ulterior a fost exclus din lot și nu a fost utilizat în ultimele partide.

408 minute are jucate Valentin Lazăr pentru Dinamo în acest sezon de Liga 2. A fost utilizat în șapte din opt meciuri, în cinci a intrat ca titular și de trei ori a fost schimbat.

Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum trei-patru săptămâni că din punct de vedere sportiv nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere.

Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt”, a punctat Ovidiu Burcă referitor la situația lui Valentin Lazăr, la conferința de presă premergătoare jocului cu CSM Slatina, din etapa a 11-a a Ligii 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-iacob-intervine-in-cazul-penalty-urilor-neacordate-pentru-dinamo-deciziile-de-arbitraj-lasa-de-dorit-cateodata-daca-vom-avea-hotarari-nefavorabile-va-fi-dificil-sa-indeplinim-obiectiv-19251382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-fericit-ca-dinamo-e-sub-csm-slatina-dupa-meciul-direct-doar-de-atat-sunt-multumit-antrenorul-oltenilor-surprins-de-jucatorii-lui-ovidiu-burca-au-fost-des-19251357

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-neasteptata-a-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-dinamo-a-fost-privata-de-doua-lovituri-de-pedeapsa-cu-csm-slatina-19251348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-csm-slatina-se-joaca-de-la-ora-1700-ovidiu-burca-isi-intalneste-fosta-echipa-pe-care-a-promovat-o-in-liga-2-dar-unde-nu-a-fost-pastrat-19251273

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2022, 08:34 Liga 2
Pe aceeași temă