Dinamo nu știe să gestioneze relația cu jucătorii tineri! Clubul oferă informații eronate și induce fanii în eroare

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2022, 15:34 Liga 2
Dinamo nu știe să gestioneze relația cu jucătorii tineri! Clubul oferă informații eronate și induce fanii în eroare

Dinamo nu știe să gestioneze relația cu jucătorii tineri, pentru că, mai nou, după ce David Țone (17 ani) a anunțat că se lasă de fotbal, a apărut o problemă legată de situația lui Claudiu Stan (21 de ani), care ar fi refuzat să fie luat în calcul în meciul din Cupa României cu CS Tunari.

Claudiu Stan (foto articol) trebuia să evolueze sau să fie rezervă în duelul din turul 3 al Cupei României, cu formația din Liga 3, pentru că Ovidiu Burcă s-a gândit să mizeze pe el, aparent. Se pare că jucătorul a refuzat să asculte indicațiile antrenorului, lucru recunoscut abia acum de club, de Vlad Iacob, administratorul special, dar care oferă și detalii departe de adevăr.

Dinamo oferă informații greșite cu privire la situația lui Claudiu Stan

Însă, e posibil ca Iacob să nu fi primit corect informația cu privire la Claudiu Stan, pentru că jucătorul nu a fost în lot pentru partida cu CS Tunari, astfel că declarația conducătorului, redată în cele ce urmează, e una lipsită de sens.

Stan nu a fost nici pe banca de rezerve, iar probabil că discuția dintre Ovidiu Burcă și jucător a avut loc înainte de partidă și nu cum a prezentat situația Vlad Iacob, că tânărul a fost rezervă și a refuzat să intre pe teren la cerința ”principalului”.

Conducătorul ”câinilor” a explicat episodul ca și cum ar deține clar toate informațiile, dar nu a știut nici dacă Stan a fost în lot pentru partida din Cupa României.

Ascunde Dinamo ceva sau nici măcar nu-i pasă de jucător, așa cum a lăsat de înțeles chiar Claudiu Stan?

Dacă ne luăm după declarațiile lui Vlad Iacob, stafful tehnic condus de Ovidiu Burcă a decis să îl împrumute pe Claudiu Stan pentru ca jucătorul să aibă șansa să evolueze mai mult, dar și pentru a da o pedeapsă, dat fiind comportamentul tânărului de 21 de ani invocat de clubul din ”Ștefan cel Mare”

Claudiu Stan are o altă situație. El a fost chemat la antrenamentele primei echipe. Ovidiu Burcă a vrut să îl introducă pe teren în finalul meciului cu CS Tunari, iar el a refuzat. În acel moment a ieșit din vederile antrenorului.

I s-a transmis să își găsească un club la care să plece împrumut, noi fiind în insolvență nu putem elibera așa ușor jucătorii. Doar în unele situații speciale.

(…) El nu a înțeles. A fost o atitudine complet lipsită de profesionalism să nu intre într-un meci, chiar dacă i s-au oferit câteva minute. Situația lui este clară. Stafful tehnic a spus că nu se mai bazează pe el din cauza lipsei de profesionalism”, a declarat Vlad Iacob, conform Fanatik.

Claudiu Stan acuză Dinamo de dezinteres în cazul său și a altor tineri

Claudiu Stan a spus partea lui de adevăr în privința motivului pentru care nu se mai înțelege cu conducerea și stafful lui Dinamo. Mai exact, a acuzat că el și alți tineri au fost tratați fără respect. Cel puțin în cazul său, cu un salariu de 2.000 de lei pe lună, banii nu îi ajung nici măcar pentru transport.

Au fost cuvinte grele adresate de tânăr, care a mai afirmat că Dinamo i-a blocat șansa unui transfer la Sporting Lisabona, iar astfel ascensiunea lui în fotbal a fost diminuată.

Lotul lui Dinamo pentru partida cu CS Tunari, din turul 3 al Cupei României, în care Claudiu Stan nu se regăsește

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2022, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă