David Țone intenționează să se retragă din fotbal! Fundașul pentru care Dinamo a cerut 250.000 de euro nu se mai antrenează de două săptămâni, după discuția cu conducerea și stafful tehnic

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Sep. 2022, 13:52 Actualizat: 22 Sep. 2022, 13:57 Liga 2
David Țone intenționează să se retragă din fotbal! Fundașul pentru care Dinamo a cerut 250.000 de euro nu se mai antrenează de două săptămâni, după discuția cu conducerea și stafful tehnic

David Țone (17 ani), unul dintre cei mai promițători tineri din lotul lui Dinamo la începutul acestui sezon, despre care oamenii din conducere vorbeau laudativ, a luat decizia să se retragă din fotbal! Fundașul central nu se mai antrenează cu echipa de două săptămâni, iar gândul renunțării la fotbal e unul surprinzător.

David Țone vrea să se retragă, după ce a devenit variantă de rezervă la Dinamo

David Țone, fotbalist lansat chiar de Dinamo, a început campionatul de Liga 2 ca titular doar în primele două meciuri, dar apoi a intrat, într-un meci, din postura de rezervă. A prins trei partide în total, s-a mizat din ce în ce mai puțin pe el, și pare că aceasta a fost picătura care a umplut paharul în cazul său.

Chiar dacă nu a confirmat că ar fi o oarecare neînțelegere între el și Dinamo, tânărul a anunțat că nu vrea să vorbească despre acele discuții purtate cu stafful tehnic și conducerea, astfel că decizia luată de el vorbește, din exterior, de la sine.

David Țone, supărat după ce Dinamo i-a ”blocat” transferul la Fiorentina? Reacția fundașului 

Supărarea lui David Țone poate fi interpretată și din perspectiva celor întâmplate în urmă cu un an, în vara lui 2021, atunci când a dat probe la Fiorentina pentru câteva zile. La momentul respectiv s-a speculat că fundașul de 17 ani a lăsat o impresie bună, italienii decizând să-l transfere. Surpriză însă! Dinamo a cerut bani mulți în schimbul lui, între 200.000 și 250.000 de euro.

Mutarea a picat, iar acum David Țone a decis să nu se mai prezinte la antrenamente de două săptămâni, dar după ce a discutat cu conducerea.

E decizia mea. Prefer ca discuțiile purtate între mine și cei din conducerea clubului să rămână confidențiale”, a spus David Țone, conform Fanatik.

  • Foto: David Țone, al doilea din dreapta, după Valentin Lazăr, cu numărul 3.

Anumite voci spun că David Țone doar forțează mâna conducerii lui Dinamo

Conform Radio Dinamo 1948, decizia luată de David Țone poate fi interpretată și ca urmare a dorinței de a rămâne liber de contract și a semna cu alt club. Ar fi anunțat că vrea să se retragă doar pentru a forța mâna conducerii pentru rezilierea contractului.

Pe lângă meciurile prinse de David Țone pentru Dinamo în acest sezon, el a bifat două prezențe și stagiunea trecută, în prima ligă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Sep. 2022, 13:52 Actualizat: 22 Sep. 2022, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă